Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Pingiem w CS GO.

Ruryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem zmuszony prosić o pomoc i mam wielką nadzieję,że ją uzyskam. Otóż od jakiegoś tygodnia gdy zagrałem tzw, rankeda mój ping z normalnych 30 może w porywach do 50 wynosił początkowo 300, oczywiście gry znaleźć się nie dało,a nawet jeśli to można się domyślić jaka to była gra. Z czasem ping rósł i wczoraj wynosił już ponad 900. Czyściłem kompa ccleanerem, odkurzaczem, spybotem, wise trayem. Wszystkie te programy sprawily,że ping właśnie urósł z tychże 300 do 900. Spójność plików sprawdziłem z  5 razy, reinstalowałem też samego csa go , jak i steama. Więc wpadłem na pomysł ,że może  z kompem jest coś nie tak i zrobię format. Format wykonałem dziś i co z tego wyszło? Otóż ping spadł do "zaledwie" 300. Na speed teście mam ping 30, nawet gdybym grał na amerykańskim serwie według pingtest.net ping wynosiłby 155 co jak widać jest znaczną różnicą. Próbowałem już chyba wszystkiego, każde forum sprawdzałem po kilka razy i nadal nie znalazłem rozwiązania. Teoretycznie może być wina dostawcy,ale nie wydaje mi się z tego powodu,że grywam też w fife 15 na xboxie i jakiegokolwiek laga mam od święta, czysto się gra, wręcz fantastycznie. Przeglądarka na moim komputerze także działa bez zarzutu. Nie mam wi-fi , tylko kabel podłączony. Naprawdę nie mam pojęcia co mógłbym jeszcze zrobić by to kurestwo zaczęło działać. Co lepsze już przed tym miałem problemy z csem, gdyż jak chciałem grać rankedy to nie miałem wgl przycisku akceptuj, zastosowałem również wiele rozwiązań m.in usuwanie plików blob, usuwanie cfg itd a jednak efektów brak. Z czasem samo z siebie się poprawiło to,że musiałem czekać pare minut restartować steama i wtedy moglem zagrać jednego rankeda po czym znowu musiałem restartować. Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam...

Opublikowano

Ping w grze jest większy zawsze niż normalny jaki podaje dostawca.

U mnie na pingtest.net ping wynosi : 12 a w grze mam :48-51.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...