Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny Ban Wave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, przed chwilką weszła nowa, mała aktualizacja i poleciały kolejne bany za L# xD
Takie małe info :3

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Właśnie dostałem bana na 3 smurfy które ocalały po poprzednim banwave, na kontach nie były używane skrypty od ponad miesiąca, pozdro

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

Tylko zachodzi pytanie, dlaczego robili update LoL'a, skoro wcześniej też takowy wave-ban był - przypominam, że program #L nie został od tamtej pory zaktualizowany.

Ludzie grają na wersji developerskiej, więc doskonale wiedzą, że ban może polecieć, gdyż program nie został zaktualizowany.

Cóż... Wg. mnie może tu mieć na rzeczy brak ruchu myszki na konkretne wykonywane manewry. Stąd te bany. Możliwe, że się mylę, jednakże od dłuższego czasu taką teorię sobie zapoczątkowałem.

Jestem ciekaw, co Jooduska na to... <_<

Opublikowano

Noo ale ban tylko do niedzieli 22, takze mala przerwa nic nie zrobi xD
92759562950606820027.png

charizard.gif

Opublikowano

Założyłem sobie smurfa do lewelowania volim i autosharpportingiem przed wczoraj i bana nie ma.

I tak jak up, może to przez lag exploita była ta łatka?

Opublikowano

@Cetera Co ty za gówno siejesz od ostatniej fali banów napierdalam oporowo i nic mi nie jest ty może exploita tego na lagi używałeś?

To jest mail który przyszedł 30 min temu. Ostatni raz L# na koncie mialem odpalony na koniec sezonu...

Była aktualizacja taka jak ostatnio 5mb i po tym polecialy bany znowu... Pierwszy ban wave mnie ominal, drugi juz nie jak widac, a nie jest wykluczone ze bedzie 3 czy 4 i nie ominie (moze) cb jak i innych ktorzy jeszcze graja na tym.

@edit 

Lag Exploit. Nawet o tym nie slyszalem, bo tak jak pisalem l# ostatni raz mialem wlaczony na koniec sezonu i chyba nawet tego nie bylo jeszcze nawet. A temat napisalem bo slyszalem co sie dzieje ostatnio

charizard.gif

Opublikowano

@Cetera

Ban jest do 2201 roku.

Mimo wszystko Riot łączy fakty i zaznacza osoby, które najprawdopodobniej z tego oprogramowania korzystają.

Analizują grę i banują część osób, by nie ujawnić techniki, za co był ban i dlaczego inni go nie dostali, którzy używali podobnych rzeczy.

Myślę, że przydałaby się porządna aktualizacja, gdyż BoL nie ma takich problemów, co obecnie L# (mówię tylko i wyłącznie o ban-wave).

Opublikowano

Znowu fala banów ?

Czy jeżeli uzywalme L# na smurfie na euw to tez dostane bana n mainie ktory jest na eune ?

Opublikowano

@Cetera

Ban jest do 2201 roku.

Mimo wszystko Riot łączy fakty i zaznacza osoby, które najprawdopodobniej z tego oprogramowania korzystają.

Analizują grę i banują część osób, by nie ujawnić techniki, za co był ban i dlaczego inni go nie dostali, którzy używali podobnych rzeczy.

Myślę, że przydałaby się porządna aktualizacja, gdyż BoL nie ma takich problemów, co obecnie L# (mówię tylko i wyłącznie o ban-wave).

2201 to jakis smieszny kod... Tak jak juz to bylo poruszane gdzies tam...

"...został zawieszone do Sunday February 22 22:22:22"

Nooo ale zobaczymy i poczekamy do tego 22

charizard.gif

Opublikowano

Znowu fala banów ?

Czy jeżeli uzywalme L# na smurfie na euw to tez dostane bana n mainie ktory jest na eune ?

Może tak, może nie. Nikt nie wie.

Ja używałem L# w tamtym sezonie, 1 banwave mnie ominął, drugi też.

Troszkę pytanie z innej beczki, czy za customowe gry na cheatach tez można wyłapać bana ?

tak

343731479829004887779.png

Rekrut
Opublikowano

BAN JEST DO 2201 ROKU, JEST TO PERM. OGARNIJCIE SIĘ JUŻ I POPRZEGLĄDAJCIE INNE TEMATY :)

Pomocnik
Opublikowano

Jeśli za granie na cheatach na customie można dostać bana , to mnie ominęły te banwavy, ja grałem , a w zasadzie testowałem na customie , L# , Evade'a i devCassio . Na smurfie na wescie lvlowałem konto bolem + iAramem w grudniu i dalej nic . Plus teraz chcę obczaić tego bola , to zobaczymy , czy za to też bany polecą jak za L# :v

Opublikowano

Nooo ale zobaczymy i poczekamy do tego 22

Kod i rok bana w jednym.

Opublikowano

Smurfa zrobiłem pare dni temu. Śmigam na lag exploicie i ogólnie wszystkim co się da i bana nie mam. Pewnie padli Ci co wcześniej cheatowali. A ten update od riotu to nie ma nic wspólnego z tym.. po prostu dodali coś/zmienili w grze skórki czy coś.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Czyli jeśli od wczoraj Sharpuje ? i do tej pory nie wyłączył mi się i nadal sharpi (volibot) to czy dostanę bana lub przestanie działać sharp ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Ja dostałem perma ... 

Ponoć Joduska mówił że nie wykryją ten program, a co wykryli 

Diamond 4 ACC poszło się p******** 

Myślałem że #L ma lepsze zabezpieczenia , nie grałem na exploitach

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...