Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Dodawanie znajomych

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, założyłem konto na steam, kupiłem cs go (key na allegro) a nie moge dodawać znajomych. Mam bład ze nie moge dodać znajomego. o co z tym biega? 

Opublikowano

No ok, ale mam 2 konta steam. Na jednym wszystko ok. Tylko jak na tym starym koncie próbuję odszukać to nowe to tego nowego nawet nie ma. A na tym nowym koncie da sie grac itp... 

Dodam jeszcze że kumple którzy posiadają steama od bardzo dawna, to nawet oni nie moga mnie dodać nawet nie widzą mnie w wyszukiwarce, po prostu jak by mnie nie było a grac moge... 

Opublikowano

No ok, ale mam 2 konta steam. Na jednym wszystko ok. Tylko jak na tym starym koncie próbuję odszukać to nowe to tego nowego nawet nie ma. A na tym nowym koncie da sie grac itp... 

Dodam jeszcze że kumple którzy posiadają steama od bardzo dawna, to nawet oni nie moga mnie dodać nawet nie widzą mnie w wyszukiwarce, po prostu jak by mnie nie było a grac moge... 

Kup grę jakąś. Tak po prostu jest.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...