Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą konsole kupic?

ZI0M3Xpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie napisać więc napisałem tutaj. Mam takie pytanko jaką konsole opłaca się teraz kupić?

X360, XONE, PS4, PS3. Od razu zaznaczam że mam zamiar mieć ją na długo co najmniej 3 lata i grać na multi. Więc jaką polecacie zbierać do XONE, PS4 ?

Opublikowano

Zależy w jakim czasie zbierzesz pieniądze, jeśli zajmie Ci to długo kup X360, jeśli dasz radę w podobnym czasie kup PS4.

Opublikowano

Oczywiście, że najlepiej pójść w nową generację. Polecam XONE. Więcej lepszych gier ekskluzywnych od PS4 i lepsza stabilność serwera jeśli chodzi o multi.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

@ZI0M3Xpl

Jeśli masz zamiar grać jeszcze chociaż 3 lata to jak najbardziej stare generacje odpadają. 2015 to ostatni rok w miarę dobrych gier na X360 i PS3. XONE to bardzo dobry wybór.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Cóż osobiście polecam PS4, świetne exclusivy takie jak little big planet, the last of us, drive club i chyba jeszcze jedynie na ps'a jest The Binding Of Isaac.

I jeśli masz małe ręce i chcesz zdecydować się kupić XONE będziesz musiał kupić do niego innego pada bo zwyczajnie na pady od xbox'a potrzebne są duże ręce, bynajmniej ja takie zdanie miałem kiedy pierwszy raz dostałem go w ręce na wystawie w sklepie.

Opublikowano

Ja tam jestem zwolennikiem xboxa :) ale uwielbiam ps za grę infamous :D

@ topic

Bierz xone, długo pograsz.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Cóż PS4 ma większą moc jak i wydajność z kolei na x-klocku lepiej się pyka na multi z znajomymi i ogólnie fajnie można się bawić. Ja polecam abyś poczytał sobie opinie na temat obu konsol [ale tych gdzieś 2 miesiące po premierze, bo konsole na początku były jak suszarka xD] i sam zdecydował którą zakupić żebyś potem nie żałował że ci doradziliśmy a kupiłeś coś co po roku nie działa tak jak według ciebie powinno i tak dalej ;)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...