Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słaby MMR - Zerowanie Statystyk?

Adrian327d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem tkwi w tym że grałem kiedyś w Dotę i strasznie lamiłem przez co mam 1k mmr co mnie nie bawi i czy jest możliwość wyzerowania tych statystyk? Nie bardzo interesuje mnie nowe konto ponieważ mam tu dużo itemków, których nie mogę przenieść a zakładanie nowego konta steam tylko dla doty jest trochę nie bardzo w moim stylu. Możecie mi coś poradzić?

371007.gif

Opublikowano

Nie ma opcji. Jakby Volvo wprowadziło taką opcję to bym już dawno to zrobił xD

Nowe konto, wbij lepsze MMR i itemki po prostu przenieś wtedy kiedy będziesz mógł. 

Opublikowano

Chyba nic już nie zrobisz. A coś nieczęsto słyszę, że osoba, która do pewnego momentu "strasznie lamiła", po przerwie zaczęła grać wyśmienicie.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Opublikowano

Nie to że lamiłem ale jak gram captains mode z typami 0/pierdyliard gdzie ja grałem clinkzem 20/4 to troche bez szans solo wygrać

No to cóż, nowe konto mnie nie interesuje zbytnio a odrabiać mmr to mi zajmie .... wieki

371007.gif

Opublikowano

Odrabianie MMR to i tak lepszy pomysł niż ponowne zdobywanie tych wszystkich przedmiotów, o których sam wspominałeś.

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Opublikowano

ale ze 933mmr do 5k mmr gdzie WYGRANY! mecz daje średnio 20mmr? to jest pracowite i szansa na te 20mmr to 50% z czego można stracić kolejny mmr bo kapitan picknie 5 carry albo full agi team, a w allpick weźmie hero którym gra 1 raz ;/

371007.gif

Opublikowano

Lepiej nowe konto założyć. Nie rozumiem dlaczego nie chcesz przedmiotów przenieść.

Ale racja z tym mmr za wygrana.. A jeszcze trafi Ci się tak, że 3 mecze wygrasz to potem 3 mecze przegrasz.. Ile razy ja to miałem xD

Opublikowano

pracowite

Jakie? :p

Jeśli faktycznie MMR przedstawia się tak pięknie, to coś s tym jest. A jakie gry jeszcze masz na tym koncie? Zawsze możesz scalić biblioteki w ramach family sharing.

Legenda
Opublikowano

Mogę Ci dać konto 5.5k mmr, ale co Ci to da? Spadniesz w ciągu dnia o 500punktów. Statystyk nie wyzerujesz. Weź się za siebie i graj z głową. Sam byłem zerem z 2k mmr do momentu gdy ktoś mi powiedział "rumun ty jesteś słaby i takie zera niech ida na lola" te słowa były jak motor napędowy. Aktualnie nie gram w dote, ale swój mmr zrobiłem.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wybacz, ale po prostu należysz do tego przedziału. Szukając winy w teamie nigdy nie staniesz się lepszy, staraj się zauważać swoje błędy. Możesz założyć nowe konto a obiecuję Ci, że nie przekroczysz 2k mmr.

Opublikowano

ale ze 933mmr do 5k mmr gdzie WYGRANY! mecz daje średnio 20mmr? to jest pracowite i szansa na te 20mmr to 50% z czego można stracić kolejny mmr bo kapitan picknie 5 carry albo full agi team, a w allpick weźmie hero którym gra 1 raz ;/

Jak masz 1k mmr to nie masz szans wbić 5k mmr. Jest to całkiem inny styl gry więc najlepiej będzie jak sam zaczniesz wbijać swój ranking od takiego jaki masz i poprawisz swój styl. Jeśli naprawdę byłeś taki dobry jak mówisz to gry na takim mmr będą bardzo proste do wygrania więc wbijesz 3k w ciągu kilku tygodni (jeśli twój team robi coś źle to możesz starać się tłumaczyć mu jaki bohater lub item przyda się w danej chwili lub jak mają zagrać w danym momencie  bo większość osób w docie chce się uczyć grać) :)

Opublikowano

Tylko że "team" słuchać nie umie ;)

Powoli ten mmr idzie, ale miałem juz 1300 to spadlem w dół :/ dobry team to loteria w tej grze

371007.gif

Opublikowano

Tylko że "team" słuchać nie umie ;) Powoli ten mmr idzie, ale miałem juz 1300 to spadlem w dół :/ dobry team to loteria w tej grze

Oj nie jest tak źle, jak się spokojnie coś komuś tłumaczy to z doświadczenia wiem że zrobi to o co go prosisz więc nie hejtuj tylko tłumacz i zaczniesz wygrywać :)  Jeśli chcesz możesz nam dać link do swojego profilu na DOTABUFF wtedy ocenimy czy masz szansę wbić na nowym koncie ten wymarzony ranking 5k czy jeszcze musisz potrenować :)

Opublikowano

Oj nie jest tak źle, jak się spokojnie coś komuś tłumaczy to z doświadczenia wiem że zrobi to o co go prosisz więc nie hejtuj tylko tłumacz i zaczniesz wygrywać :)

Gorzej jak trafi na Putinów, którzy nie potrafią angielskiego. 

Dobry team to jak wspaniały prezent pod gwiazdke, ustaw sobie wyszukiwanie tylko na USA i będzie lepiej. Większa szansa, że trafisz na amerykańców. 

Opublikowano

Gorzej jak trafi na Putinów, którzy nie potrafią angielskiego. 

Dobry team to jak wspaniały prezent pod gwiazdke, ustaw sobie wyszukiwanie tylko na USA i będzie lepiej. Większa szansa, że trafisz na amerykańców. 

Dokładnie tak jeśli zagrasz na serwerze gdzie wszyscy posługują się angielskim twoja szansa na wygranie wzrośnie :)

Opublikowano

Co prawda niekiedy wina lezy w slabym teamie. Ale jak nikt nie wybiera supporta to czemu ty go nie pickniesz? Nie ma co plakac ze 5man carry i bez couriera jak rownie dobrze ty mogles picknac supporta.

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja zazwyczaj biorę support ;) a jak już ktoś ma brać support to czasami jest 4 supp i 1 carry bo każdy się zapędzi

371007.gif

Opublikowano

Nie wykarujesz gry HoT-em jako OD, ale jako 5k player na pewno o tym wiesz. Last hity widzę cały team kradł sprzed nosa, jebane ruskie. Juggernaut OP, gdyby tylko istniała na niego jakaś kontra na linii np. postać, która zamyka go na kilka sekund i kradnie mu inteligencję.

Proszę Cię, skończ. Nie wbijesz 5k po 370 godzinach gry. Te "całe życie" to raz na 10, 20 meczy? Jestem pewny, że tak samo często to Ty przegrywasz swoją linię, a Twój team wychodzi na prostą. Po prostu tego nie zauważasz. Mam (nie)przyjemność grywać z podobną osobą i wiem jak to działa.

Opublikowano

Nie wykarujesz gry HoT-em jako OD, ale jako 5k player na pewno o tym wiesz. Last hity widzę cały team kradł sprzed nosa, jebane ruskie. Juggernaut OP, gdyby tylko istniała na niego jakaś kontra na linii np. postać, która zamyka go na kilka sekund i kradnie mu inteligencję.

Proszę Cię, skończ. Nie wbijesz 5k po 370 godzinach gry. Te "całe życie" to raz na 10, 20 meczy? Jestem pewny, że tak samo często to Ty przegrywasz swoją linię, a Twój team wychodzi na prostą. Po prostu tego nie zauważasz. Mam (nie)przyjemność grywać z podobną osobą i wiem jak to działa.

Masz racje 86 lh w 37 minut? Powinienes miec polowe tego w 10 minut jesli chcesz 'cos' carrowac.

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...