Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria JustDance

bm66jzcgbbb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Sprawiłem sobie ps4, teraz czas na kupno jakiś gierek. Szukałem czegoś co byłoby dobre na małe imprezy, spotkanie ze znajomymi i napotkałem po drodze serię Just Dance. Mam co do niej parę pytań, które mam nadzieje pomogą mi w dokonaniu wyboru co do jej kupna.

Czy do tańczenia w JustDance 2015 wystarczy ta podstawowa kamerka z ps4 czy wymagana jest jakaś inna oraz jak wygląda sprawa z tym "joystickiem", który był sprzedawany do ps3? Podobno zamiennikiem może być zwykły smartfon z aplikacja.

Ile miejsca jest wymagane przed kamerka żeby ta dobrze wyłapywała ruchy itp. jak duże musi być pomieszczenie?

Czy aby zagrać w JustDance 2014 na ps4 potrzebna jest kamerka z ps3?

Nie miałem nigdy możliwości spróbowania żadnej z tego typu gier, czy wgl. warte są one pieniędzy? :D

I oczywiście, która cześć jest lepsza, domyślam się, że w nowszej odsłonie są po prostu inne piosenki, czy różnia się czymś jeszcze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...