Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zacina przy grach

Frappi

Pytanie

Opublikowano

Hej, mam problem. A mianowicie posiadam ten oto komputer http://allegro.pl/laptop-lenovo-gamer-4x2-4ghz-8gb-500-radeon-500zl-i4883307850.html

i zacina mi się na nim gra Metin2. Co nie powinno chyba się zdarzyć bo ta gra ma wymagania minimalne, A komputer patrząc na parametry powinnien raczej udźwignąć taką gre bez większych problemów. Gra się zacina w sytuacjach gdy jest dużo mobów lub graczy w jednym miejscu i wtedy zaczyna klatkować, natomiast gdy stoję w miejscu mniej zatłoczonym to gra chodzi normalnie :( Możecie mi powiedzieć o co chodzi? A może to jest wina tego windowsa 8 ? Jeżeli komuś nie wchodzi link to tutaj napisze parametry laptopa

Lenovo:

Procesor: AMD A6 4x2Ghz 

Karta graficzna : Radeon R4

Pamięc Ram: 8gb

dysk: 500gb

system: win 8 

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da radę coś z tym zrobić czy już raczej będe się męczył z tym? ;< 

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

­Jeśli grasz na privie, to możliwe że serwer jest postawiony na słabej maszynie więc wtedy to nawet na najsilniejszym kompie będzie tak samo.

Lub po prostu masz słabe łącze.

­

Opublikowano

ref

Opublikowano

Nic z tych rzeczy. Ostatnio byłem u kumpla, było nas trzech i 3 laptopy  wsyzscy z jednego łącza. Na żadnym się nie cieło tylko na moim ;< 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...