Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Kogo dla nowego?

DangoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zaczynam grac w smite. Jakies fajne postacie mozecie mi polecic? Kupilem sobie Guan Yu I mi sie on podoba. Jakies opinie/sugestie??

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Neith, Kukulkan bardzo łatwe postacie, idealnie nadają się na rozpoczęcie przygody ze Smite. ;-)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Neith nie chce grac, narazie gralem: Guan Yu, Nemesis, raz atena, Thor, Ullr, Ra, Chang'e i Fenrir. Co o nich sądzicie? Odrazu mówie ze lubie postacie co mają ciekawą/interesującą mechanike grania. Jakies fajne kombosy etc.

@TheJeron78

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Neith nie chce grac, narazie gralem: Guan Yu, Nemesis, raz atena, Thor, Ullr, Ra, Chang'e i Fenrir. Co o nich sądzicie? Odrazu mówie ze lubie postacie co mają ciekawą/interesującą mechanike grania. Jakies fajne kombosy etc.

@TheJeron78

W Smite ogółem jest tak, że każda postać ma równe szansę. Oczywiście nie jest to w dosłownym znaczeniu, ale na swój sposób bogowie są równi. Oprócz budowy ekwipunku, liczy się głównie umiejętność gry, a przy tym znajomość różnych pomocy - np. blinka. 

Jeżeli chodzi o postać, to wymienione przez kolegę wyżej (@DangoPL x2) są najlepsze do rozpoczęcia gry. Aby mieć jakieś szansę grania tymi trudniejszymi do opanowania bogami, musisz opanować podstawowych. Tutaj także warto podkreślić, że Ra nie jest bogiem dla nowicjuszy, bo mimo wszystko jest dość trudny, ale mam bardzo dobre umiejętności.

Początek gry, to standardowo:

- Neith,

- Thor,

- Loki,

- Ra, ew. Anubis (obaj są lekko ciężcy),

- Ymir,

- Kukulkan.

Oczywiście można zacząć od tych trudniejszych, ale potem wyjdzie Ci to gorzej. Dlatego spokojnie zacznij od najłatwiejszych.

Powodzenia w rozgrywce! :) 

Opublikowano

@

Jeżeli dobrze mu się gra Guan Yu to nie proponował bym mu tych podstawowych postaci ew zagrać nimi 1 - 2 razy zobaczyć jakie mają skile i czym mogą zaskoczyć

@@DangoPL

Jakie statystyki średnio Guan Yu na jakiej mapce? i jak budujesz go?

­

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

@RevsPL

Jak go buduje to niewiem xD ale Guan Yu zazwyczan na + Na "Normalu" ( w sensie na ludziach 5vs5 to jest chyba podbój). 

@Edit

Mysle nad ta nowa postacia, co o niej sadzicie?

Opublikowano

Sam jestem początkujący, jako pierwszą postać upiłem Hadesa. Tank jak się patrzy, przy dobrym buildzie sporo obrażeń. Grę można wygrać nawet z kompletnymi ważywami :D

+doskok

+silence/fear

+leczenie z 3/ sustain na linii

+świetne ulti, jeżeli przeciwny team nie ma doskoków po wywaleniu combo jest 80% szans że nie przeżyją :D

W swojej 3 grze Hadesem sam miałem 18/0 a mój lv to aktualnie 9, wtedy coś koło 6/7

Opublikowano

Ja bym tobie proponował Janusa:

• wysoce mobilny przez swoje portale
  • niesamowity damage
  • świetny pusher
Opublikowano

Na początek proponowałbym Ci postacie dystansowe typu : Magowie , Łowcy . Ze wzgledu na to że jest to dla "nowego" najłatwiejsza rzecz do ogarniecia .. nie trzeba podchodzić itp. 

Więc :

Polecam napewno a) Apollo b ) Janus c) Poseidon 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...