Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turcja - EUNE

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, gdzieś o tym czytałem. Z kebabami nie jest taka zła gra. xD

Opublikowano

Jak dla mnie to jest to trochę żałosne, że nawet na głupią zmianę nicku/serwera trzeba płacić w realnych nominałach. Gosh, te gry schodzą na psy tak szybko, że ja pier**le.

Niestety nie możesz zmienić serwera, ponieważ bardzo im zależy, żeby haj$ napływał w tych samych ilościach. :(

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Jak dla mnie to jest to trochę żałosne, że nawet na głupią zmianę nicku/serwera trzeba płacić w realnych nominałach. Gosh, te gry schodzą na psy tak szybko, że ja pier**le.

Niestety nie możesz zmienić serwera, ponieważ bardzo im zależy, żeby haj$ napływał w tych samych ilościach. :(

Gdyby bylo darmowe to co powiedziales to lola nie mial bys za darmo tylko placil bys za zakup, wiec mysl

­

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

mozesz placic abonament 50zl miesiecznie jak za inne gry typu WoW, badz grac za darmo i placic za to, co chcesz, takze sklej tam, bo widze, ze jestes typowym cebulakiem, ktory chcialby miec wszystko za darmo. gdyby tak bylo, to lol by upadl, bo pracownicy riot tez musza sie za cos utrzymac.

@topic

nie ma mozliwosci, chyba ze napiszesz, ze zostawiles odpalone konto i brat Ci w zarcie przeniosl, ale na 90% na to nie pojda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...