Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które z tych słuchawek najlepsze?

BedePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadne, podaj budżet coś znajdziemy.

Jeśli posiadasz nie zintegrowaną kartę dźwiękową, powiedź jaką.

Czy słuchawki muszą być koniecznie z mikrofonem?

Opublikowano

Superlux HMC631 - jedyny słuszny wybór, jeśli chcesz mieć mikrofon i naprawdę dobry dźwięk.

Opublikowano

Krakeny może i są ładne ale mają beznadziejną jakość dźwięku, jeśli chodzi o CS: GO omija się wszystko co ma w nazwie 5.1 albo 7.1

A te logitechy.. Sam nwm co i nich powiedzieć.. W sumie to mało o nich wiem...

Ale jestem przekonany, że SL HMC631 pod względem jakości dźwięku i pozycjonowania przebijają obie te pary.

Jeśli kiedyś dokupiłbyś do nich jakiegoś DAC'a/Kartę na USB to miałbyś wszystko co graczowi do szczęścia potrzebne.

Opublikowano

Nie wiem, ciężko stwierdzić. Wydaje mi się, że i tak będą lepsze od wymienionych przez ciebie.

Na takie wyjazdy dobre by pewnie były HyperX Cloud (mikrofon wydaje się lepiej usytuowany więc łapał by mnij dźwięków z otoczenia) jednak są one droższe.

Opublikowano

@Dyzson

No to nic czyli te superluxy to najlepszy wybór ?

Chce zebym mog sluszec jak ktos sie skrada lub jak ktoś idzie za mna a i zebym mogl szybko rozpoznac pozycje wroga

graphic.png

Opublikowano

Jeśli wymagasz mikrofon, to nic innego nie znajdziesz.

Bez problemu powinieneś poznać pozycje wroga.

Opublikowano

Jeśli ci takie starczą to proszę, ale dźwięk będzie słabej jakości. Jedyne słuchawki typu Headset warte zakupu to HMC631 lub Cloud.

Opublikowano

Słuchawki mają grać, a nie wyglądać. Jeśli chcesz płacić za wygląd kup sobie Siberia V2 albo cokolwiek co ci się spodoba.

HMC681 są wykonane nie najgorzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...