Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Problem na Androidzie

Kassti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak, mam fifa 15 UT na android i miałem klub słaby i miałem FREE paczke za zalogowanie sie na FB i sie zalogowałem na mój aktualy i dostałem, ale do żeczy. Ten klub okazał się porażką i zainstalowałem gre od nowa i założyłem nowy klub który jest super i tam mam też że jak zaloguje sięna FB to dostane free paczkę noto zalogowałem się i !!!!!!!!!! Przezuciło mnie na stare konto i straciłem mój super skład !! i nw jak się wylogować z tego FB i jeszcze 1. Jak bym odzyskał ten klub to co miałbym zrobić żeby odebrać tą FREE paczke ?! zrobić nowe konto na FB i wtedy się zalogować za pomocą FB ? PPPOOOMMMOOOCCCYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

nw jak się wylogować z tego FB

W prawym górnym rogu na portalu Facebook jest taka mała strzałka skierowana w dół. Kliknij w nią, a na dole powinien pojawić się przycisk "Wyloguj się". Kliknij w niego, a zostaniesz wylogowany z konta.

Na przyszłość - rzeczy. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...