Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turenty i miejsca

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem zapytać kogoś kto to ogrania a mianowicie,znam 2 miejsca na mapce short w których jak rozstawie turenta to jest płacz że glitchuje,ja w tym glitcha nie widzę bo skoro są wystające elemety to można go tam podżucić,bez żadnego problemu ^_^

a więc:

screen 21.ten akurat może być kontrowersyjny bo najczęściej stoi na tv a tu an zdj jest w nim,ale to mi tylko raz tak się zapadł zawsze stoi na tv

screen 29.tam jest tyle miejsc co bynajmniej na automacie do coli

płacz jest nieziemski jak ustawiam w którymś z tych miejsc a ktoś wpadnie w pułapkę,niech ktoś oceni czy to jest glitch czy nie,i czy za to jest ban,bo ja w tym nie widze żadnego wykorzystywania błędów :unsure:

post-726415-0-90147900-1422888921_thumb.jpg

post-726415-0-50036400-1422889114_thumb.jpg

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Glitch to nie jest. Ale jakiś typ reporta na pewno walnie a znając Nexona to bana spodziewać się można nawet po double killu jednym strzałem z SR. (y)

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale z tego co się orientuję turret w tv/na tv wali przez ścianę w ten korytarz = ban

tak samo jak położyć tam na lewo od coli że lufa wystaje za ściane i wali przez nią, to również glitch.

Drugi screen raczej czysty, aczkolwiek ja tu wyznaję zasadę "jeśli nie wiesz czy robienie czegoś jest banowane lub nie, to tego nie czyń", z turretami więc najlepiej kłaść na ziemi żeby być spokojnym o swoje konto :)

PS. nie polecam grać na polskiej wersji językowej. Jak na tym można wgl grać? Wszystko po polsku to aż z biegiem czasu ciężko się po angielsku porozumiec bo nie pamiętasz nazw angielskich.. albo jak z kimś gadasz lub coś tłumaczysz po angielsku.. ^^

Opublikowano

ja się czasami zastanawiam czy w tej grze można w ogóle kogoś zabijać, dla mnie niepojętym jest jak firma może zbanować gracza za to, że wypuściła zbugowaną grę a inni wykorzystują to w postaci glitchy. Pamiętam jej czasy świetności kiedy wystarczyło ostro walić nożem w kontener aby przejść przez jego tekstury, przecież to jest śmieszne. Według mnie dobra firma powinna nagradzać tych, którzy takie błędy znajdą i je zgłoszą, ale po co się męczyć, lepiej zbanować delikwenta. 

zamiast coś grać i ćwiczyc skila,taktykę itp to płaczą wszedzie :D

święta racja, nic tylko wieczny płacz, kiedyś płakali jak się zabijało z m32, to było śmieszne.

Według mnie nie dostaniesz za to bana, dlaczego? A no dlatego, iż glitchem można nazwać miejsce z którego ty możesz wszystkich zabijać ale nikt nie zabije ciebie. W tym przypadku każdy może zabić ciebie oraz zniszczyć turreta. W razie jakiś skarg na ciebie, broń się tymi słowami (byle po angielsku) nie widzę tutaj żadnej winy. Wykorzystujesz nieuwagę przeciwnika to wszystko. 

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Generalnie to proponuję zamieścić pytanie na forum nexona. Jakiś FM/GM dość szybko i konkretnie odpisze.

PS. takie małe info, rozwalanie turretów własnego tematu nie jest banowane jakby kto nie wiedział

nawet GM jak grał to rozwalał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...