Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział - Don't Starve

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wnieść propozycję o utworzeniu testowego działu Don't Starve, który by się składał z następujących sub-for:

Reign of Giants [ dlc ]

Don't Starve [ podstawka ]
Don't Starve Together, podpięty temat do szukania ludzi do gry

Poradniki

Through the Ages [ w przyszłości nowe dlc ]

Chociaż na dział testowy, gra się trzyma bardzo dobrze, nie tylko grając w Together, ale też na YT  wpisując Don't Starve na YT, wyskakuję nam ponad pięć tysięcy wyników, bardzo dużo sławnych youtuberów to nagrywa, gra nie straci na popularnośc, przynajmniej na razie się na to nie zapowiada.

edit. Albo dział  '' Indie Games '' jak ktoś już wcześniej zasugerował...

Opublikowano

Nie.

Ponieważ? Może są inne gry, lepsze, mógłbyś je wymienić, bo może byś rozbudował swoją wypowiedź niż trzema literami i znakiem interpunkcyjnym...

Opublikowano

Ponieważ? Może są inne gry, lepsze, mógłbyś je wymienić, bo może byś rozbudował swoją wypowiedź niż trzema literami i znakiem interpunkcyjnym...

Nie widzę zainteresowania grą.

f

Opublikowano

Także nie widzę zainteresowania tą grą, kiedy dopiero wchodziła gra na rynek to jakiś ruch był ale z czasem już nikt nie mówił o tej grze, nie.

Opublikowano

Wielkiego zainteresowania nie widać, jestem neutralny.

Nie.

Właśnie zauważyłem inny temat - Indie Games, to by było świetne rozwiązanie, temat wg. mnie można zamknąć i przyjrzeć się opcji z działem Indie Games..

Opublikowano

Tak, do Single Player mi go dajcie.

Ale bez subfor na początek.

Tylko, że to właśnie nie jest tylko singleplayer i na razie się zapowiada na to, że twórcy pójdą w kierunku DLC i Together :<

Opublikowano

W sumie trochę dziwne dlaczego ta propozycja pojawiła się tak późno.

Na chwilę obecną myślę, że dział testowy powinien wystarczyć.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...