Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pickanie i reset!

RutherforPolska

Pytanie

Opublikowano

Przychodzę ze szkoły jak gdyby nigdy nic włączam listwę uruchamiam komputer a tu co? po około jednej sekundzie komputer się resetuje i tak w nieskończoność. Więc wpadłem w panikę, odłączyłem zasilanie i na telefonie szukałem rozwiązania. Znalazłem coś o wyjęciu baterii bios-u i ponownym włożeniu po około 10 sek więc tak i zrobiłem. Komputer zresetował się 2 razy po czym ruszył normalnie.

Wyświetliło mi się F1 konfiguruj datę i godzinę F2 uruchom normalnie więc wybrałem F2 po czym musiałem ustawić datę i godzinę na pasku. I tutaj pojawia się problem (screen) koło głośnika widać puste okienko z którym nic nie mogę zrobić. Jeżeli to ma pomóc to wczoraj wieczorem użyłem programu Adw Cleaner który też pousuwał kilka śmieci z tego co mi wyświetlił komunikat. AVG którym skanowałem PC miałem około 45 zagrożeń więc je usunąłem wszystkie znajdowały się na dysku C więc boję się że wykrył jako zagrożenie system z tego by wychodziło że koleś który składam mi pc wychujał mnie na kilka set zł. Proszę najlepiej o szybką odpowiedź i na temat.

@Edit Zauważyłem że przeglądarka (google chrome) działa wolniej.

post-989683-0-82492600-1422888195_thumb.png

Addition.txt

Shortcut.txt

Fixlog.txt

FRST.txt

76561198342061369.png

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...