Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerfy

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem okres kiedy nie grałem w lola, bo mialem przerwe. Wyszly wtedy chyba 2 patche, ciekawią mnie nerfy yasuo ostatnie. podeslalby ktos linka?

XrgAYyk.png

Opublikowano

leci reporcik za spam. Wkurwiles mnie ostro.. Na tej stronie nie ma sezonu 4., a juz jest 5.. boze jak ja cie nienawidze

Nie pomyślałeś że nie ma innej?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Nie pomyślałeś że nie ma innej?

to nie znaczy k***a mać, zeby mi tu k***a spamowac.. Po c**j mi zmiany w patchu 3.9.. weź mnie juz k***a nie wkurwiaj k***a

XrgAYyk.png

Opublikowano

Czyli zbuffowali mu cooldown na q, ale znerfili hp i znerfili o 10 movement speed. Czemu więc nikt nim nie gra już tak często jak kiedys i ludzie go juz nie banują?

Ciagle jest banowany tak czy siak :P bo jest taki mocny.

To co mu znerfili to nie nerv moim zdaniem tylko micro naprawienie bledow.

Pickany nie jest czesto z powodow ze jest banowany

Opublikowano

Czyli zbuffowali mu cooldown na q, ale znerfili hp i znerfili o 10 movement speed. Czemu więc nikt nim nie gra już tak często jak kiedys i ludzie go juz nie banują?

Bo są lepsze champy od niego, Q do ominięcia jest żałosne...

Evaderino i Yasuo nawet ulti nie użyje ,_,

Kocham Renissance.

Opublikowano

Bo są lepsze champy od niego, Q do ominięcia jest żałosne...

Evaderino i Yasuo nawet ulti nie użyje ,_,

Mylisz sie :P miniony juz mu w tym pomagaja :) wiec jak dobrze jungler i yasuo walnie tornado plus ult to lezysz

Do moderatora:

Temat wydaje mi sie za zakonczony ;)

Opublikowano

@MocnabombkaPL on mowil o haxach, ze wszystko jego uniknie

jak dla mnie yasuo to gowienko na midzie, ale kazdy ma wlasne zdanie ;))))

co mnie obchodza jakieś haxy, nie jestem śmieciem, zeby grac na hackach.. Moim zdaniem sa cheatowanie powinno się ponosić konsekwencje prawne w postaci jakiegoś więzienia, czy cos. Temat do zamkniecia, wynioslem z niego wnioski takie, ze yasuo jest do dupy. W sumie cos w tym moze byc, w koncu jego q da sie ominąc, tak samo jak fizza, a to boli.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Sa lepsze champy, jak wyszedl to bil ogromny dmg z e czyli 70+50+100% po 2 uzyciach, a teraz tylko do 50%

Do tego mial o 50hp wiecej na poczatku i papierowych miderow mogl ostro odbijac dociagajac sie na 1 lvlu ze swojego e.

Zmniejszyli mu ms i zasieg z ulta.

Aktualnie yasuo jest przecietny, na niskim elo bardzo słaby gdyz ludzie nie myslą jak wykorzystac jego ulta.

W goldzie to co 5 yasuo nie jest feederem a tak to 4/16,2/9 itp .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...