Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić w ld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja próbuję do tego dojść, ale na twoim miejscu wziął randomową laskę z ulicy i zgwałcił, tylko najpierw przejawiaj objawy choroby psychicznej, żeby krzyczała xD

Opublikowano

Wyruchaj Geba Newella, Wyruchaj Rudego, Wyruchaj twoją siostrę, Wyruchaj swój klon, Wyruchaj Dinozaury

Dlaczego mnie nie dziwi że takie pomysły ma gość o nicku "Rudy"? xD
Opublikowano

O ile to nie troll to:

1.Pobaw się w putina/stalina/hitlera

2.Bądź na wojnie i nie używaj i nie próbuj myśleć o 'super mocach'.

3.Bądź w centrum wybuchu jądrowego/słońca.

4.Poleć w kosmos

5.Spróbuj wejść w świat gry mmorpg, takiej jak tera czy aion :D.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Okej to zachce mi sie fapac to zamiast biegnac do kibla to ide spac o polnocy i nastawiam budzik o 2.

Potem sie budze jestem zmeczony i spie w bezruchu na plecach z zamknietymi oczami.

Musisz sie postarac nie zasnac dopoki nie pokaza ci sie hiponagogi czy jakos tam xD potem nastapi paraliz senny no i ja mam zawsze tak ze nagle jakas niewiadoma sila mnie wciaga do jakiegos czarnego kwadratu xD i jestem w śnie z wysoką świadomością 

jak masz niewyraźny obraz we śnie to powiedz ostrość razy bilion to działa xD i zespawnuj przewodnika sennego 

i tyle jak chcesz uprawiać seks to musisz wierzyć że będziesz to czuł tak działa intencja.

Ja dupcze w LD codziennie , erekcja x5 , najlepiej było jak kiedyś przez 15 minut w LD sie dupczyłem w powietrzu to potem miałem taką srake z wrażenia że 40 minut na kiblu siedziałem.

@Crisey wszystkie próbowałem prócz 1 i nie interesuje mnie wysadzanie żydów a co do 5 robiłem już tylko nie w mmo xD

poza tym sie nie oplaca bo sen zazwyczaj jest krótki i świat który stworzyłem nie jest stabilny to znaczy nie da sie go zapisac xD zdaze zrobic 2 misje i wracam do jawy

Opublikowano

nom po jakimś czasie to opanujesz ale radze ci skorzystać z łatwiejszych technik np. liczenie do 30 z zamkniętymi oczami otwierasz i liczysz do trzech i tą czynność powtarzasz tak długo aż zapadniesz w świadomy sen

Ano jeszcze ważną role odgrywa tu przede wszystkim autosugestia jak wyżej wymieniłem intencja jest kluczem

Opublikowano

I tak czułem jak moje ciało robi się drętwe i zmęczony się robiłem liczyłem do 30 i otwieralem oczy na 3 sek ale gdy miałem zamknięte widziałem tylko ciemność żadnych kształtów, nic i nie wiem kiedy zasnałem

Opublikowano

Świadomy sen jest trudny do opanowania, ale trening czyni mistrz, a dzięki temu możesz robić rzeczy o których nawet filozofom się nie śniło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...