Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie sposób na ub ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej witam, znacie sposób na ub ? Slyszalem na joduskame, i po części tutaj, że jest sposób "tylko trzeba użyć" mózgu jak to nie którzy określili nie ujawniając danego sposobu.

Mam pytanie, czy jest szansa jakoś o to wygadać ? Poda ktoś treść zgłoszenia jaki wysłał do supportu w wersji językowej angielskiej - po czym udało mu się zyskać ub ? Poda ktoś wskazówki ?

Jeśli ktoś chciałby napisać, że nie da się to proszę tu się nie wypowiadać, bo takie komentarze już znam.

Opublikowano

Myślę, że sposób o którym mówią już nie działa, support ogarnął że są ta formułki z forum L#, gdyż za wiele osób zaczęło rzucać takimi samymi tekstami - a wystarczyło trochę pozmieniać, ale nie...lepiej iść na... -_-"

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Ten "trick" polegał na tym, że niektórzy mieli dużo farta i parę dni przez banem akurat zmieniali passy konta, więc mogli się powołać na "kradzież konta". 

Niektórym się udało, niektórym nie. 

Jak cheatowałeś to raczej już się możesz pożegnać z kontem.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Hej witam, znacie sposób na ub ? Slyszalem na joduskame, i po części tutaj, że jest sposób "tylko trzeba użyć" mózgu jak to nie którzy określili nie ujawniając danego sposobu.

Mam pytanie, czy jest szansa jakoś o to wygadać ? Poda ktoś treść zgłoszenia jaki wysłał do supportu w wersji językowej angielskiej - po czym udało mu się zyskać ub ? Poda ktoś wskazówki ?

Jeśli ktoś chciałby napisać, że nie da się to proszę tu się nie wypowiadać, bo takie komentarze już znam.

Znam sposób na nie dostanie bana - nie cheatować.

Pozdrawiam :D

Ten "trick" polegał na tym, że niektórzy mieli dużo farta i parę dni przez banem akurat zmieniali passy konta, więc mogli się powołać na "kradzież konta". 

Niektórym się udało, niektórym nie. 

Jak cheatowałeś to raczej już się możesz pożegnać z kontem.

+1

Opublikowano

Znam sposób na nie dostanie bana - nie cheatować.

Pozdrawiam :D

+1

Jak nie chcesz pomóc, to w ogóle nie pisz..

@topic

Aktualnie nie ma żadnego sposobu, tamten sposób z formułkami nie działa, a jak ktoś mówi, że działa, niech da ss z supportu.

Opublikowano

Serio myślicie, że ten sposób przestał działać tylko dlatego, że został upublikowany na Sharpie? Niestety nie :< Przebywam na tym forum tylko po to, żeby wszystko reportować w ticektach do riotu jak i na reddicie. Ten sposób został już dawno zreportowany do polskiego jak i zagranicznego supportu minuty po tym jak zostało tu ujawnione, jak i wiele innych rzeczy :) Nie ma za co Bobki :)

Opublikowano

@topic

Aktualnie nie ma żadnego sposobu, tamten sposób z formułkami nie działa, a jak ktoś mówi, że działa, niech da ss z supportu.

Pomogłem.

Chciałem uświadomić, że jak się ciśnie na cheatach to już żenada. A jeszcze jak się ubiega o ub to jeszcze większa. 

No przecież logiczne jest, że jak poleciała fala banów, to bany poleciały w 100% słusznie, jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, żeby jakaś firma dała massbana w swojej grze, bez powodu, niewinnym graczom.

Potrzebny będzie wehikuł czasu i dużo czasu (licząc od teraz do momenty kiedy się zaczeło na hacka cisnąć), i cofnij się i powstrzymaj siebie przed ściąganiem czitów (wymyśliłem to, nie wiem jakie paradoksy występują). W sumie nie wiem co się stanie z przestrzenią etc. jak się cofniesz w czasie, ale oglądałem kiedyś program na science coś tam i tam było, aby stworzyć machinę czasu trzeba posiadać moc połowy wszechświata, więc możesz tą moc (jaką? - nie wiem) zacząć zbierać dzisiaj a jak ją będziesz miał to znajdź tego japońca (prowadził program) (jeśli żyje, wyglądał na 60 lat), program oglądałem z 5 lat temu. Więc jak się z nim skontatkujesz (spokojnie, gadał po angielsku, ale program był z polskim lektorem) chyba, że był dubbingowany, w co wątpie. Mniejsza, już Ci dałem wskazówki, mogłem coś pomotać bo 5 lat + to kupa czasu i zapomniałem do końca co tam było. Oczywiście to może być pic na wode i ile w tym prawdy możesz sam sprawdzić. 

Opublikowano

Serio myślicie, że ten sposób przestał działać tylko dlatego, że został upublikowany na Sharpie? Niestety nie :< Przebywam na tym forum tylko po to, żeby wszystko reportować w ticektach do riotu jak i na reddicie. Ten sposób został już dawno zreportowany do polskiego jak i zagranicznego supportu minuty po tym jak zostało tu ujawnione, jak i wiele innych rzeczy :) Nie ma za co Bobki :)

Hahahahaha

Ty to jesteś ważny ja pie**ole. xD Od razu powiedz, że jesteś szefem polskiego supportu. 

Support codziennie dostaje pewnie tysiące maili i te, które Ty napisałeś pewnie nawet nie było nigdy odczytane tylko od razu trafiały do folderu "spam". Poza tym nikt nie ma czasu, ani chęci sprawdzać wiadomości od jakiś pseudo-obrońców LoLa i Fair Play.   

Proszę, pochwal się co już dostałeś za tak wzorowe zachowanie mistrzu! :)

Nie pozdrawiam! :D

Opublikowano

Dobrze, ze Ty jesteś ważny :) A mnie to nie interesuję czy odczytują czy nie :) ważne, że ja się czuję lepiej tępiąc takie gówna jak Wy ^^ Odpowiedzi dostaje ciągle w jednym zgłoszeniu, a zreportowałem na razie może z 15 rzeczy. Vegatan, pewnie nie jest Ci znany bo potrafisz tylko prosić o ub jak każdy idiota ;) Do szkółki lepiej wara, bo ferie się skończyły, możesz o tej godzinie siedzieć nie robiąc lekcji ;/?

Opublikowano

Dobrze, ze Ty jesteś ważny :) A mnie to nie interesuję czy odczytują czy nie :) ważne, że ja się czuję lepiej tępiąc takie gówna jak Wy ^^ Odpowiedzi dostaje ciągle w jednym zgłoszeniu, a zreportowałem na razie może z 15 rzeczy. Vegatan, pewnie nie jest Ci znany bo potrafisz tylko prosić o ub jak każdy idiota ;) Do szkółki lepiej wara, bo ferie się skończyły, możesz o tej godzinie siedzieć nie robiąc lekcji ;/?

Bana nie dostałem, bo umiem myśleć, to po pierwsze. 

Poza tym nie jestem idiotą i tak, nie znam żadnego Vegetana czy innych twoich bohaterów. 

No i  "Do szkółki lepiej wara, bo ferie się skończyły, możesz o tej godzinie siedzieć nie robiąc lekcji ;/?" PLZ xD

Btw. 

Gównem możesz sobie nazywać kolegów z podstawówki(o ile ich masz), ale na pewno nie kogoś, kto jest Ci zupełnie obcy. :)

@Edit

Nadal nie pochwaliłeś się nagrodami, które rito Ci przyznało za tak szlachetne czyny.

Czekam z niecierpliwością. :D

Opublikowano

Wiesz, mi się ferie dopiero zaczęły.

Opublikowano

Pomogłem.

Chciałem uświadomić, że jak się ciśnie na cheatach to już żenada. A jeszcze jak się ubiega o ub to jeszcze większa. 

No przecież logiczne jest, że jak poleciała fala banów, to bany poleciały w 100% słusznie, jeszcze się nie spotkałem z sytuacją, żeby jakaś firma dała massbana w swojej grze, bez powodu, niewinnym graczom.

Potrzebny będzie wehikuł czasu i dużo czasu (licząc od teraz do momenty kiedy się zaczeło na hacka cisnąć), i cofnij się i powstrzymaj siebie przed ściąganiem czitów (wymyśliłem to, nie wiem jakie paradoksy występują). W sumie nie wiem co się stanie z przestrzenią etc. jak się cofniesz w czasie, ale oglądałem kiedyś program na science coś tam i tam było, aby stworzyć machinę czasu trzeba posiadać moc połowy wszechświata, więc możesz tą moc (jaką? - nie wiem) zacząć zbierać dzisiaj a jak ją będziesz miał to znajdź tego japońca (prowadził program) (jeśli żyje, wyglądał na 60 lat), program oglądałem z 5 lat temu. Więc jak się z nim skontatkujesz (spokojnie, gadał po angielsku, ale program był z polskim lektorem) chyba, że był dubbingowany, w co wątpie. Mniejsza, już Ci dałem wskazówki, mogłem coś pomotać bo 5 lat + to kupa czasu i zapomniałem do końca co tam było. Oczywiście to może być pic na wode i ile w tym prawdy możesz sam sprawdzić. 

I skąd się tacy ludzie biorą? Nie masz nic do dodania, piszesz jakieś pierdoły niezwiązane z niczym i zadowolony bo pocisnął komuś o wehikule czasu. Nie wiem co tu się podziało i dlaczego jego ranga wali mi po oczach, ale kurde wygląda to jak pyskówka do Pani od przyrki. Teksty o feriach również na poziomie, skąd do cholery wiesz kto ma ferie a kto pracuje w innym trybie czasowym. W ogóle argument ferii, przerwy świątecznej względem osób uczęszczających do szkoły jest takim inwalidą, jak twoje wypowiedzi w tym temacie. Nie wiem, przybrałeś sobie za cel pośmieszkowanie z banów? Śmieszek poza kontrolo wszedł i pisze o wehikułach czasu a w lokalizacji ma kopalnie węgla brunatnego, comedy genius!

@topic

W sumie napiszę cokolwiek, byle bym nie dostał warna za offtopic. W równoległym temacie toczy się dyskusja odnośnie unbanservice, sam postanowiłem zgłębić sprawę i pewnie dam znać jutro o co z tym chodzi i czy ma prawo działać. Ogólnie wygląda na to, że poprzez wysłanie odpowiedniej treści wiadomości do supportu gracz X (zbanowany) jest w stanie uzyskać unban. Na forum joduski są przykładowe wiadomości i możesz się z nimi zapoznać.

Opublikowano

Dobrze, ze Ty jesteś ważny  :) A mnie to nie interesuję czy odczytują czy nie  :) ważne, że ja się czuję lepiej tępiąc takie gówna jak Wy ^^ Odpowiedzi dostaje ciągle w jednym zgłoszeniu, a zreportowałem na razie może z 15 rzeczy. Vegatan, pewnie nie jest Ci znany bo potrafisz tylko prosić o ub jak każdy idiota  ;) Do szkółki lepiej wara, bo ferie się skończyły, możesz o tej godzinie siedzieć nie robiąc lekcji ;/?

@Googlus

Człowieku, napisałem, że mi się zaczęły, bo ten typek napisał, że ferie się skońćzyły.

Chciałem tylko uświadomić, że ferie różnie się rozpoczynają w poszczególnych województwach.

Teraz to twój argument jest inwalidą. Chyba, że pisałeś do henia, ale hejt poszedł we mnie.

Czyli nawet nie zapoznałeś się z tematem. Moje posty nie miały być śmieszne, tylko szydercze :D

Miałem ból dupy, dlatego tak napisałem. 

Po prostu zrozum - koleś cheatuje i chce unbana. Od (należytej) kary nie powinno się uciekać. 

Wiem, pewnie sie ucieszyć, bo już w ten dział nie będę zaglądał.

Śmieszek, hehehehe. Dobra, ostatni post tego typu, bo mam range (która świeci po oczach) :D

Nie tylko ja miałem ból dupy :D

Ale coś mnie ujęło w twoim poście, tylko nie pomagaj tępakom cheatującym i chcącym ub. To jak seryjnemu mordercy p [...]

Kara musi być. A tak tylko gra się psuję. To moje ostatnie słowo w tym dziale, dlatego weź je pod uwagę.

@topic

Jeszcze nie widziałem, żeby sposób kolegi wyżej działał. Nikt ss nie wysłał, kompletnie nic. Jakby ktoś miał link do takiego topica, potwierdzającego, że taki sposób działa, może go tu podesłać.

Nervarien dostał bana nie potrzebnego i dostał ub ^.^

No, bo on nie cheatował.

Opublikowano

Pomogłem.

Nervarien dostał bana nie potrzebnego i dostał ub ^.^

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

@topic

sam mozesz napisac sobie formulke i do angielskiego supportu isc z tym. W polskim jest jakies 0.0000001 % na ub , a w angielskim pewnie z 5%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sam mozesz napisac sobie formulke i do angielskiego supportu isc z tym. W polskim jest jakies 0.0000001 % na ub , a w angielskim pewnie z 5%

Geniuszu, nie było żadnych UB, jak ktoś ma UB proszę o twardy dowód, a jeśli chodzi o iSSaC/iZaQ to patrzcie na datę supportu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...