Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium?

Mico08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym dowiedziec sie co jest z serwerem, otoz nie dziala forum.

Ludzie z systemem 32 bitowym np. XP czy inne nie moga grac.

Miala byc latka na to, nie ma jej jak sie nie myle od 2 dni.

2 adminow odeszlo z teamu.

Opyla sie czekac az dadza latke?

I co najwazniejsze czy oplaca sie tutaj grac?

Licze na szybka odpowiedz ! :)

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Pograłem chwile. Myślałem że to bedzie całkiem inaczej wyglądac, graczy może z 300 nie więcej. W m1 jest z 20 osob. Exp tragedia.. Był wielki szał na stracie lecz wyszła jak zwykle lipa. Tej łatki to chyba nie dadzą bo zaczynaja olewać serwer. Straciłem troche czasu i doszedłem do wniosku że jednak nie gram, nie opłaca się. Wydaje mi sie ze za max tydzien zamkną to i będą startować od nowa. Ale jeśli chcesz graj :)

Opublikowano

Pograłem chwile. Myślałem że to bedzie całkiem inaczej wyglądac, graczy może z 300 nie więcej. W m1 jest z 20 osob. Exp tragedia.. Był wielki szał na stracie lecz wyszła jak zwykle lipa. Tej łatki to chyba nie dadzą bo zaczynaja olewać serwer. Straciłem troche czasu i doszedłem do wniosku że jednak nie gram, nie opłaca się. Wydaje mi sie ze za max tydzien zamkną to i będą startować od nowa. Ale jeśli chcesz graj :)

Witam. Chcialbym dowiedziec sie co jest z serwerem, otoz nie dziala forum.

Ludzie z systemem 32 bitowym np. XP czy inne nie moga grac.

Miala byc latka na to, nie ma jej jak sie nie myle od 2 dni.

2 adminow odeszlo z teamu.

Opyla sie czekac az dadza latke?

I co najwazniejsze czy oplaca sie tutaj grac?

Licze na szybka odpowiedz ! :)

tak

Opublikowano

2 dni to ten serwer nawet nie ma.:P

Serwer jest bardzo przyjemny. Jak ma być milion osób w m1 jak wszyscy expią a nie opi3rdzielają się jak Ty ? ;p

Co do teamu, i co z tego że odeszli? Odeszli to odeszli. Widocznie byli za słabi. ;)

Opłaca się grać ;].

Ja mam 32 bit i jakoś normalnie gram? o.O

Opublikowano

2 dni to ten serwer nawet nie ma. :P

Serwer jest bardzo przyjemny. Jak ma być milion osób w m1 jak wszyscy expią a nie opi3rdzielają się jak Ty ? ;p

Co do teamu, i co z tego że odeszli? Odeszli to odeszli. Widocznie byli za słabi. ;)

Opłaca się grać ;].

Odeszli haha dobre. Jak nie znasz faktów to nie pisz

@ Serwer spoko ale Ile osób gra?

1912513.jpeg

Opublikowano

2 dni to ten serwer nawet nie ma. :P

Opłaca się grać ;].

Nie opierdzielam sie mam 118 poziom :)  Odeszli z innego powodu , nie z tego ze byli za słabi ;) Tylko mówie że jak ktoś chce marnować czas przez tydzień to niech gra. A co do tego 32bit to mi też normalnie śmiga

A graczy jest jak już pisałem max 300-400 Online.

Opublikowano

Nie opierdzielam sie mam 118 poziom :)  Odeszli z innego powodu , nie z tego ze byli za słabi ;) Tylko mówie że jak ktoś chce marnować czas przez tydzień to niech gra. A co do tego 32bit to mi też normalnie śmiga

A graczy jest jak już pisałem max 300-400 Online.

Nikt tu nie odszedł, zostałem wywalony z projektu w dniu startu razem z daimao.

Powodu nie znam, ale zapraszam na PW,  lub baczniej czytać co się działo z serwerem.

I nie mam zamiaru już wracać, niestety, brak zaufania do kolegi z którym robiło się rok serwer.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A myślałem, że wyjdzie z tego coś na prawdę ciekawego.

Nie wiem kto tu zawinił, ale to kolejny serwer Hooltrasa, który podobnie kończy.

Opublikowano

A myślałem, że wyjdzie z tego coś na prawdę ciekawego.

Nie wiem kto tu zawinił, ale to kolejny serwer Hooltrasa, który podobnie kończy.

To nie jest  wina Hoola, tylko technika.

Hooltras jest tylko sponsorem, nie brał żadnego udziału w tworzeniu serwera.

Więc nie ma po co go w to wciągać.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Są jakieś zakłady na to, który serwer będzie niewypałem? Byłbym już milionerem.

Co do nestium. Niby jest, ale pewnie i tak padnie po tygodniu, strasznie o nich ucichło ostatnio. :P

Opublikowano

Nie polecam, zupełnie inaczej się zapowiadało, do tego usunięcie Tharela ...

Nie grajcie tu +/- tydzień i serwer padnie.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Nie Tharela, tylko Thorina :D.

Na temat Nestiuma się nie wypowiem, nie prowadzę go :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Co ma Tharel do nestium? xD

Opublikowano

To nie jest  wina Hoola, tylko technika.

Hooltras jest tylko sponsorem, nie brał żadnego udziału w tworzeniu serwera.

Więc nie ma po co go w to wciągać.

Wiem, wiem. 

Szanuję Hoola, bo jego serwery prezentują na prawdę wysoki poziom, ale takie sytuacje właśnie z nim w teamie się zdarzają.

Opublikowano

Jedna wielka żenada, Thorin jesteś chyba największą chorągiewką jaką widziałem na tym forum.
To co piszesz jest tak śmieszne, "brak zaufania do kolegi z którym się rok robiło serwer". Facepalm..

To jest taka bzdura, Atreye robimy ok 10 miesięcy, na samym początku użeraliśmy się z Wami jak tworzyliście serwer Restynid, potem robiliście kolejny syf jakiś Ragnar.
Gdzie ten rok? 
W każdym jednym projekcie, dobre wrażenie na ludziach robiły tylko zapowiedzi i ramki w które wrzucaliście screeny swoich rzeczy.
Wróć nie swoich... 90% Restynidu i Ragnar było z plików Nexanity, zajebanych Naidowi.
Teraz postanowiliście zlepiać gotowce z mpc, epvp i innych for.
Zyliard razy pisałem że gówno z tego wyjdzie bo albo się robi coś samemu od początku i samemu się wpadnie na to gdzie się zostawiło lukę, albo pobiera się gotowce i szuka cudzych błędów, co nie jest już takie proste - oczywiście nabijaliście się ze mnie, no ale cóż w przypadku 3 Twoich serwerów mówiłem że tak będzie, i teraz tak jest.

Nie ośmieszaj się już publicznie, wyrażając jakieś skruchy i robiąc z siebie kozła ofiarnego bo ktoś Cię wydymał bez mydła, bo to jest na prawdę żałosne.

PS. Pamiętam jeszcze jak robiliście screeny map z Aiona i wkręcaliście ludziom że to Wasze mapy, żeby udowodnić że nie jestem najlepszym mapperem, bo kiedyś tak o sobie napisałem. (a raczej zacytowałem opinie wielu uznawanych osób z metin2dev)

0VPaRnd.png

Opublikowano

No niestety ale ja mam windows xp SP3 32 bit.

I wywala blad 3D graphics, ludzie na forum maja taki sam blad.

Lecz forum nie dziala.

Podobnie mialo byc z latka do klienta z bety, ktorej rowniez nie dali.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Lecz forum nie dziala.

I nie dadzą, bo teraz nie ma kto jej zrobić.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Po pierwsze Thorin i daimao nie odeszli tylko zostali wyrzuceni.

Ogólnie serwer dno. Wątpię czy doczekacie się jakiejkolwiek łatki patrząc na to, że Thorin był chyba najbardziej aktywną i ogarniętą osobą w teamie.

Sam długo czekałem na serwer i zawiodłem się po całej linii.

Opublikowano

Lecz forum nie dziala.

kolego jak błąd 3d to zainstaluj direxa 9.0+ zaktualizuj sterowniki karty i aktualizacja do sp2 ( jeszcze topkę wbijesz)

Opublikowano

Osobiście nie polecam! Artur to syf nie człowiek. :) Ogólnie bez Thorina i Daimao to nie Nestium.. Zero odzewu od strony teraźniejszej administracji. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...