Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do PokeMMO

malacha

Chcecie bota?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcielibyście bota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż wczoraj zacząłem zabawę z javą (tak, przez jakieś 3h ostro się uczyłem), przy pomocy matixd3 czy jak mu tam (ogólnie XopyIP) stworzyłem bota do PokeMMO. Chcielibyście wersję obecną tego botka? Jak na razie:

- Chodzi sam lewo/prawo (bardziej się sprawdza ni jeżeli wszystkie kierunki)

- Podczas walki wybiera 1 skill

Jeszcze dzisiaj postaram się ogarnąć inne skille, kiedy zabraknie nam PP, oraz ogarnąć system powrotu, tzn. zginą ci wszystkie pokemony to on powróci do tego samego miejsca gdzie byłeś i zacznie tam expienie...

@Edit po około 4 miesiącach...

Bot praktycznie skończony, ogarnięty. W poketower dostałem bana więc ostrzegam innych :). Staram się teraz stworzyć specjalną wersję właśnie pod poketower, bo jak wiecie niebieski krąg daje pp oraz hp dla poków...

Podobny obraz

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak. Bot był ulepszany itp. Potem przerobiłem go pod specjalną wersję pod poketower. Ale potem dostałem bana od administracji bo nie przygotowałem trybu do wyłapywania zmian terenu

Podobny obraz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...