Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turcja :) Jak grać żeby wygrać?

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem Twojego pytania, na Turcji jest jakiś mniejszy poziom czy co ? Zauważyłem, że kilka osób ma tam konta ale nie rozumiem logiki. 

Jeśli mi wytlumaczysz sens grania na tamtym serwerze, postaram się pomóc w doborze postaci. Napisz mi także kóry masz lvl/dywizje. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Tak jest mniejszy poziom, nie bardzo ogarniają grę :D moja dywizja SV

Poczytałem kilka tematów o tym serwerze, w oczekiwaniu na to co napiszesz i wywnioskowałem, że jest tam WYŻSZY poziom, mniej trolli, afków i przede wszystkim nie ma RAGE MODE ON. Twoim zdaniem jest tam mniejszy poziom a zadajesz pytanie jak grać żeby wygrać haha no nieźle, ale niech Ci będzie. Skoro jesteś w S5 to polecam Ci grać najczęściej:

Mid'a i to najlepiej Assasinami typu : Katarina, Fizz, LeBlanc, Yasuo, Akali (chodź nie wiem jak teraz działa po nerfach bo jeszcze nie grałem) <--- to według mnie najlepsze picki jeśli chodzi o Assasinów. 

W następnej kolejności zabierz się za grę na Topie najlepiej grać Bruiserami typu : Jax, Irelia, Gnar (chyba też się zalicza), Riven (nie jestem przekonany do tego czy się zalicza ale jest obecnie dobrym pickiem to carrowania gier solo) oraz oczywiście możesz pickować postacie wypisane powyżej do mid'a na top'a (jeśli nie rozumiesz to znaczy, że graj tymi assasinami z mid'a na top'ie) nie raz grałem i efekty były zadawalające.

Również na Jungli coś ugrasz np. : Master Yi, Shaco, Hecarim, Vi, Lee Sin (niestety mało grałem w Jungli więc uważam tych championów za obecnie najlepszych jeśli chodzi o solowe wygrywanie)

No i oczywiście Support i ADC tu napisze razem ;) : Vayne (najlepszy pick na niskie dywizje), Corki, Tristana (tak, jak się ogarnia nadal jest bardzo mocna), Jinx, Graves(zdecydowania najlepszy zaraz po Vayne), Braum, Leona, Thresh, Blitz ( głównie tank'y supports, według mnie tank wygyrwa gry na low elo) oraz oczywiście Karma, Janna. 

Myślę, że pomogłem pisałem to na szybko więc sorry za wszelkie błędy, jeśli ktoś by chciał z tego skorzystać i ma jakieś pytania proszę pisać w tym temacie (mam zawaloną skrzynkę), jeśli komuś przeszkadza, że jest to mało przejrzyste oczywiście mogę poprawić. Pozdrawiam ! 

Opublikowano

Poczytałem kilka tematów o tym serwerze, w oczekiwaniu na to co napiszesz i wywnioskowałem, że jest tam WYŻSZY poziom, mniej trolli, afków i przede wszystkim nie ma RAGE MODE ON. Twoim zdaniem jest tam mniejszy poziom a zadajesz pytanie jak grać żeby wygrać haha no nieźle, ale niech Ci będzie. Skoro jesteś w S5 to polecam Ci grać najczęściej:

Mid'a i to najlepiej Assasinami typu : Katarina, Fizz, LeBlanc, Yasuo, Akali (chodź nie wiem jak teraz działa po nerfach bo jeszcze nie grałem) <--- to według mnie najlepsze picki jeśli chodzi o Assasinów. 

W następnej kolejności zabierz się za grę na Topie najlepiej grać Bruiserami typu : Jax, Irelia, Gnar (chyba też się zalicza), Riven (nie jestem przekonany do tego czy się zalicza ale jest obecnie dobrym pickiem to carrowania gier solo) oraz oczywiście możesz pickować postacie wypisane powyżej do mid'a na top'a (jeśli nie rozumiesz to znaczy, że graj tymi assasinami z mid'a na top'ie) nie raz grałem i efekty były zadawalające.

Również na Jungli coś ugrasz np. : Master Yi, Shaco, Hecarim, Vi, Lee Sin (niestety mało grałem w Jungli więc uważam tych championów za obecnie najlepszych jeśli chodzi o solowe wygrywanie)

No i oczywiście Support i ADC tu napisze razem ;) : Vayne (najlepszy pick na niskie dywizje), Corki, Tristana (tak, jak się ogarnia nadal jest bardzo mocna), Jinx, Graves(zdecydowania najlepszy zaraz po Vayne), Braum, Leona, Thresh, Blitz ( głównie tank'y supports, według mnie tank wygyrwa gry na low elo) oraz oczywiście Karma, Janna. 

Myślę, że pomogłem pisałem to na szybko więc sorry za wszelkie błędy, jeśli ktoś by chciał z tego skorzystać i ma jakieś pytania proszę pisać w tym temacie (mam zawaloną skrzynkę), jeśli komuś przeszkadza, że jest to mało przejrzyste oczywiście mogę poprawić. Pozdrawiam ! 

OROSPU COCOGU O.C O.C O.C MAL MAL MAL

To jest ich chat xD

Ludzie nietrafiaja z ulta (gp) w zestunowane unity

afk nie az tak czesto ale czesciej niz na euw u mnie

trolle to tam normalka xD

Hello there.

Opublikowano

Graj moją taktyką w jungli, pierdziel team i tylko stealuj jungle enemiesa, w końcu wyjdzie ragequitem i wygrasz w max 30 minut ;)

­azYIWDl.png

Opublikowano

OROSPU COCOGU O.C O.C O.C MAL MAL MAL

To jest ich chat xD

Ludzie nietrafiaja z ulta (gp) w zestunowane unity

afk nie az tak czesto ale czesciej niz na euw u mnie

trolle to tam normalka xD

To nie wiem, ja opierałem się na tym co znalazłem na forum. 

Graj moją taktyką w jungli, pierdziel team i tylko stealuj jungle enemiesa, w końcu wyjdzie ragequitem i wygrasz w max 30 minut  ;)

Mógłbyś dokładniej opisać co robić tzn. stawianie wardów, timeing, jak bezpiecznie i dobrze stealować ? 

Opublikowano

Tak jest mniejszy poziom, nie bardzo ogarniają grę :D moja dywizja SV

nie ogarniaja i masz silver V? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Musisz grac i byc lepszym to bedziesz wygrywal proste i logiczne

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

jestem na serwerze tureckim, z ciekawosci przenioslem konto, bo za darmo bylo. gosc chcial topa, nie dostal, to zrobil staty w stylu 2/40, bo szedl ciagle mida i castowal ulta na nunu.

top potrafi wziac tp+ignite albo tp+shield, junglerzy bez flasha, tylko z jakim cleansem... regularnie chca reportowac i wg mnie obrazaja. jak potrafisz grac i na eune masz gold+ to w turcji platyna/diax czeka, master i challenger dla plat1/diaxow z eune :) 

Pomocnik
Opublikowano

Mój kolega grał tam przez pewien czas i mówił mi , że jest duża różnica poziomu . Na Tureckim serwerze grają słabiej niż w Europie . Takie jest jego zdanie oraz z tego co wyczytałem i oglądałem moje też :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...