Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra słuchajcie kurwica mnie sciśka po ostatnim banie na maina Platynke teraz tak słyszałem że do l# dodaje sie folder noupdate więc dodałem go zaznaczyłem deveplover coś tam wszystko ok zupdatowane odpalam gierke l# sie nie wczytał nie mam zielonego paska na górze po środku żeby nie było w L# mam zaznaczone Injectuj

Opublikowano

To weź może odznacz tą funkcje developerską ja mam to odznaczone i wszystko śmiga.

Ej a może komu to śmiga wszystko to podał by linka do paczuszki ?

Opublikowano

@szarky112

To trzeba się na swoje konto logować L#, a nie plikami z tego tematu NoAuth, więc raczej nikt Ci nie użyczy konta.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Usuń wszystkie wersje League Sharpa i zainstaluj od nowa, stwórz ten folder "noupdate" (upewnij się, że dobrze napisałeś) i zaznacz jeszcze raz...

Opublikowano

Usuń wszystkie wersje League Sharpa i zainstaluj od nowa, stwórz ten folder "noupdate" (upewnij się, że dobrze napisałeś) i zaznacz jeszcze raz...

Zrobiłem tak jak kazałeś i nie działa ;/

Opublikowano

teraz juz mozna bezpiecznie grac na L# czy jescze ta sprawa z banami sie nie skończyła

Wow, to chyba oczywiste, że dostaniesz bana, nawet 8-letnie dziecko umie przeanalizować obecną sytuację, leuagesharp = ban - nie trzeba nawet wnikać w szczegóły, jeju, jeju - gdzie ta logika u dzisiejszej młodzieży, lepiej weźcie się za naukę bo ta gra i tak nie przyniesie wam żadnej korzyści, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...