Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2 vs PompaMT2

Który serwer wg Ciebie jest lepszy ?  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który serwer wg Ciebie jest lepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się porównać tych serwerów, Balmora-surowy metin, mocny hard. Pompa-dużo dodatków, gra bez większych problemów.

Opublikowano

Nie da się porównać tych serwerów, Balmora-surowy metin, mocny hard. Pompa-dużo dodatków, gra bez większych problemów.

Tak jak mówi UP :) Nie polecałbym ci balmory jest to tak surowy hard ,że bez isa jesteś naprawde nikim. Ja dziś wywaliłem około 15 zmianek na branze i ani raz hp nie wbiło daltego mowie masakra :/. Radziłbym ci gre na pompie . Na balmorce botów od ...

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Tak jak mówi UP :) Nie polecałbym ci balmory jest to tak surowy hard ,że bez isa jesteś naprawde nikim. Ja dziś wywaliłem około 15 zmianek na branze i ani raz hp nie wbiło daltego mowie masakra :/. Radziłbym ci gre na pompie . Na balmorce botów od ...

Botów jak na każdym hardzie, tu jest więcej z powodu większej ilości graczy, ale pokrywa się. Pompa też potrzebuje IS jeśli o TOP chodzi.

Opublikowano

Masz pecha i tyle. To tak samo jakbyś pisał, że poszło 30 zmianek i masz śr 5, a inny za 1 zmianką 50. Lepiej idź na easy, bo widać, że na hardzie nie ma dla Ciebie miejsca.

Polecam Balmorę, bez IS'u też da się dużo osiągnąć. Tylko to jest taki bardzo hard ;)

­

tenor.gif

Opublikowano

Na balmorze s1 kiedyś grałem, takie same są raty ?

Ile średnio jest tam osób online ?

W nocy 500+, raty są przedstawione w prezentacji, dokładnie nie pamiętam.
Opublikowano

Na obu nie oplaca się grać... Dodaj do ankiety 3 opcję : żadne z tych . ZObaczysz wtedy wyniki ankiety.

Administracja na Balmorze 0 interwecji w hackach. 0 banów 0 zainteresowania.

Osobiscie nie polecam ani Balmory ani Pompy.

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Osobiście również odradzam wyżej wymienione serwery, zacznę może od Pompy jest strasznie dziurawa, dużo ludzi ma problem z jej uruchomieniem a jak już się uda to wyskakują jakieś dodatkowe błędy na balmorze za to komuś pomyliły się privy z pl, nie ma tam klimatu trzeba ostro tyrać żeby coś ogarnąć w eq a jak wiemy to jest priv o czym właśnie ktoś zapomniał.

Moim zdaniem żaden z nich, niebawem startują lepsze serwery, ale o tym w innym temacie.

Opublikowano

Absolutnie Balmora s2, Pompa jest słaba, w dodatku są jakieś problemy.. :unsure:

Polecam Balmore, mimo, że to hard, to można sporo osiągnąć, a na is można zawsze zarobić w grze. :) W dodatku jest dopracowany i stabilny.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Polecam PompeMt2 , gdyż są lepsze motywy  i dodatki.

Po drugie prowadzi go grupa Youtuberów :)

Co ci po yt'berach jak ich wkład w serwer pewnie się sprowadza do wypuszczenia czasem odcinka, i tyle.(+ oni mają tam nic nie mogą zrobić sami, są tylko reklamą.)

@Top. "z dwojga złego" wybrał bym balmorkę (co jak co, ale serwer będzie raczej stabilny), od siebie polecił bym invorie s2 (mimo ostaniach problemów)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Nie polecam ani tego ani tego. Np wizualnie bardziej mi się podoba balmora a pompa ma tam wszystkiego napaćkane... Lecz nie grałbym na żadnym z wymienionych. Znajdź coś lepszego, bo stracisz czas.

Opublikowano

Nie polecam ani tego ani tego. Np wizualnie bardziej mi się podoba balmora a pompa ma tam wszystkiego napaćkane... Lecz nie grałbym na żadnym z wymienionych. Znajdź coś lepszego, bo stracisz czas.

Jest tam tyle "napaćkane" ponieważ na tym opiera się serwer, dużo nowości itp.

Opublikowano

Jest tam tyle "napaćkane" ponieważ na tym opiera się serwer, dużo nowości itp.

No tak, ale osobiście stwierdzam, że to ładnie nie wygląda. xD ale to tylko moja opinia, a mówię o niej, bo może komuś też to się nie podoba.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Botów jak na każdym hardzie, tu jest więcej z powodu większej ilości graczy, ale pokrywa się. Pompa też potrzebuje IS jeśli o TOP chodzi.

Nie wiem czy śmiać się czy płakać xDDD 

Pompa i IS xDDDD

Wbiłem top3 <3  ,FULL IS mialem po 5 godzinach w m2 a topke nadrobiłem nocką :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...