Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosba o zmiane nicku zbanowanego konta

Gość Zarhid

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Z jakiegoż to powodu mieli by to dla Ciebie robić nick sam się zwolni z czasem a narazie możesz sobie dać stary nick z dopiskiem v2 albo jak miałeś w swoim nicku u to możesz je użyć z umlałtem tak samo z i.

Opublikowano

Nick na nieużywanym koncie zmienia się automatycznie (zwalnia się z czasem), więc Riot nie miałby po co tego robić. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zwalnia się po 2 latach od ostatniego logowania. Możecie napisać mi tutaj to fajnie i z kreską zamiast kropką:P ?

Opublikowano

Zwalnia się po 2 latach od ostatniego logowania. Możecie napisać mi tutaj to fajnie i z kreską zamiast kropką :P ?

O takie coś Ci chodzi?

í

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wszystkie z tych:

[ ì ] [ í ] [ î ] [ ï ]

są możliwe do ustawienia? Które jest najmniej widoczne ;P ?

Opublikowano

Nick na nieużywanym koncie zmienia się automatycznie (zwalnia się z czasem), więc Riot nie miałby po co tego robić. 

pozdro czekanie 30 miesiecy 

Wszystkie z tych:

[ ì ] [ í ] [ î ] [ ï ]

tak sa mozliwe

­

Opublikowano

Wszystkie z tych:

[ ì ] [ í ] [ î ] [ ï ]

Jak dla mnie to przedostatnie i tak, wszystkie są możliwe do ustawienia. :)

Opublikowano

Obawiam się, że jak ustawie sobie np.  í 

to będa brali mnie za jakiegoś Czecha albo Słoweńca :/ Są może jakieś strasznie podobne litery do tych:  I/T/M/R/O/H   np. z kreską itp. ale aby nie pochodzily z zadnego alfabetu?

Opublikowano

Obawiam się, że jak ustawie sobie np.  í 

to będa brali mnie za jakiegoś Czecha albo Słoweńca :/ Są może jakieś strasznie podobne litery do tych:  I/T/M/R/O/H   np. z kreską itp. ale aby nie pochodzily z zadnego alfabetu?

Są, ale tylko te można użyć w lolu, poza tym sam mam nick podobny 'BluePotato' i za to a, albo u mam coś innego i jeszcze z niczym podobnym się nie spotkałem :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...