Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z instalacją sterowników myszki

krUl2

Pytanie

Opublikowano

Witajcie, kupiłem sobie nowa myszkę, Tracer Gaming Ghost LE - podłączyłem ją do mojego komputera, który ma WINDOWS 7, wyskoczyła informacja że znaleziono nowy sprzęt i zacząła sie instalacja sterowników, która zakończyła się nie powodzeniem:

91870705337631803270.png

Szukałem po necie sterowników u producenta, niestety tam nie znalazłem, po innych stronach, również nic nie pomogło.

Zrobiłem aktualizacje, która również niczego nie wskórała w problemie -> http://www.iv.pl/images/29989961482330650580.png

Przydatne info:

•  Myszka działala, gdy włączając komputer, wyskoczyło menu z zalecaną naprawą systemu ( jakoś tak ) w czasie gdy wyszukiwano problem.
  • Myszka świeci normalnie.
  • Podłączyłem myszkę na laptopie, który posiada Windows XP - dzialala normalnie.
  • Na PC posiadam WINDOWS 7
  • Próbowałem Plug & Play
  • Myszka jest w "Inne urządzenia" w normalnej nazwie
  • Próbowałem podlączyć w inne porty

Wszystko opiera się na tym że myszka nie sterowników, których pc w jakiś sposób nie wgrywa samemu.

Bardzo prosilbym o pomoc, byłbym bardzo wdzięczny, sam nie jestem w stanie tego problemu rozwiązać, a nerwy i ból glowy sa na najwyższym pooziomie ...

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a działa ?   

część urządzeń nie ma sterowników i je nie wykrywa jak należy ale mimo to i tak działają 

OPCJONALNIE : na stronie producenta wejdź do POMOC , wybierz MYSZ/KLAWIATURY potem MYSZY i daj szukaj , pobierz sterowniki dla 6 albo  9 klawiszowej myszki. potem tylko sprawdzać który zadziała

jest ich kilka to masz czas sprawdzić wszystkie 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...