Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz się zacznie jak to zrobiłeś itp. Ciekawe czy to troll. Ale wracając do tematu, pewnie pograsz do następnego minipatcha i cię zbanują. Po co grać skoro projekt zawieszony więc coś musi być na rzeczy.

Opublikowano

Zainstalowałem to dopiero i jak widzę Jakiś błąd ze zgodnością wersji. "Hash" Da się to jakoś naprawić czy jak narazie nie? :) Ew. gdzie czekać na jakieś pliki czy coś żeby działało.

PS. Jeżeli jestem zacofany to sory ale 5 minut temu ogarnąłem, że coś takiego istnieje.

Opublikowano

Radze nie grac na L# szkoda konta :) prędzej czy później permban, sam tak miałem że cieszyłem się że brak banów , ale do czasu ostatniego ban wave :)

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Radze nie grac na L# szkoda konta :) prędzej czy później permban, sam tak miałem że cieszyłem się że brak banów , ale do czasu ostatniego ban wave :)

Chciałem to sprawdzić na innym koncie na botach. Możesz wytłumaczyć co zrobić aby działało? :)

Opublikowano

Niestety nie wiem :p jeżeli dostanę ub nigdy więcej nie rusze tego ścierwa// w co wątpię że  dostanę ub. NIE POLECAM
a jeżeli już to poczekaj na update od jodu~~

Sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...