Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać waszym zdaniem?

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Tak jak w temacie; co wybrać s3 LTE czy s4? Byłem przekonany, że s4 będzie lepszym wyborem, ale słyszałem że ten telefon się przegrzewa(rdzenie) , a s3 LTE prawie od niej nie odstępuje.

Aha i chciałbym żeby wasze wypowiedzi były uzasadnione ;)

Opublikowano

Przesiadłem się teraz na flagowca Samsunga a wielkiej różnicy między nim a S4 nie ma.

Telefon wcale się nie przegrzewa (ba nawet grzeje mniej niż moja stara Xperia przy tym samym obciążeniu aplikacjami).
Różnica w wydajności, wyświetlaczu czy "bajerami" między S3 a S4 jest dość znacząca dlatego nie wiem skąd ten dylemat ?

Jeżeli nie przeszkadzają Ci dość tandetne plastikowe wykończenia Samsungów to bierz śmiało :)

f.png

Opublikowano

s4 jest troche cieńszy i zgrabniejszy od s3, mi się lepiej podoba s4, chyba że masz neta lte i korzystasz z telefonu na nim to bierz z lte.

ja bym brał s4

Opublikowano

s4 jest troche cieńszy i zgrabniejszy od s3, mi się lepiej podoba s4, chyba że masz neta lte i korzystasz z telefonu na nim to bierz z lte.

ja bym brał s4

Jest też wersja S4 z LTE. 

f.png

Opublikowano

Tak ale on ma wybór s3 lte i s4, za s4 z lte trzeba jeszcze trochę dopłacić.

Nie jest aż tak źle :P

Ja osobiście nie odczuwam różnicy między H+ a LTE, przynajmniej na telefonie.

Plany taryfowe dla internetu w naszym kraju niestety są okropne.

Po co mi LTE, skoro głupie Spotify zjada 150 mb podczas kilkudziesięciu minut zabawy.

PS. S4 nie ma radia :(

f.png

Opublikowano

Nie jest aż tak źle :P

Plany taryfowe dla internetu w naszym kraju niestety są okropne.

Po co mi LTE, skoro głupie Spotify zjada 150 mb podczas kilkudziesięciu minut zabawy.

PS. S4 nie ma radia :(

co do roznicy miedzy lte a h+ rzeczywiscie masz racje, mam dobrego tableta i roznicy tez nie oduczwam miedzy lte a h+, roznice widac tylko przy sicgania jakis updatow czy cos, moim zdaniem internet na poziomie h+ czyli nie wiem te 7mb czy ile tam jest, jest wystarczyjacy, lte jest dobre jak uzywam sie telefonu jako przenosny router nie majac neta w domu czy cos w tym stylu, nie potrzebna zabawak z ktora trzeba doplacac.

a do tematu

s4, mialem s3, potem s4, aktualnie mam s5, no i kazdy model jak dla mnie byl lepszy iszybszy od poprzednika.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Siostra ma S5 lte i powiem ci że jest kosmiczna różnica, strony z filmami buforują się w sekundy na youtube w hd.

Opublikowano

Heh... Dzięki za tą dyskusję :D Póki co jednak plany na kupno s4 spełzły na niczym. Muszę poczekać albo wybrać s3 lte. Póki co zamykam temat jeszcze raz wszystkim dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...