Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem ze sterownikami Radeon 8750M, mało FPS w grach i błąd CSM - CS:GO

ShiftyPL

Pytanie

Opublikowano

Tak jak wyżej, jakiś czas temu zrobiłem format i chciałem pobrać sterowniki. Pobieram je ze strony Lenovo (mam laptopa Lenovo G500) i wyskakuje mi wiadomość, że podczas instalacji pojawiły się błędy (czy coś takiego). Gdy otwieram raport moim oczom ukazuje się to:

Cz. 1

Jak widać, w miejscu, gdzie powinny być błędy - nic nie ma (przynajmniej na moje oko)

Pobierałem sterowniki ze strony laptopa:
http://support.lenov...o-g500-notebook
(w miejscu podpisanym "skład" trzeba wybrać "Wyświetlanie i grafika wideo" - stamtąd to pobrałem, dla Win 8.1 64bit)

Jak i ze strony AMD:

Sterowniki "Omega" ze strony AMD nie wyświetliły wiadomości o błędach podczas ich instalacji.

W menedżerze urządzeń nie ma żadnego problemu z kartą AMD;

+ gdy odpalam CS:GO z wyłączoną kartą zintegrowaną (Intel HD Graphics 4000 - jak widać na ss-ie wyżej) Wyskakuje mi błąd CSM:

Co to jest ten Microsoft Basic Render Driver? I jak naprawić ten błąd? Jakiś czas przed formatowaniem ten problem nie miał miejsca, gdy grałem na Radeonie. Proszę o pomoc.

System którego używam to Windows 8.1 x64 (bulid 9200)

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...