Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki CSGO[Liczba DB,Czy warto placić za firmę]

delux2341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

W tym temacie chce zapytać się was o kilka rzeczy dotyczących słuchawek CSGO

Wybrałem sobię już owe słuchawki do csgo a mianowicie QPAD (te co ma Jarosław Pasza)

Tyle ,że te słuchawki kosztują 300 zł grubo . Mam pytanie dotyczące słuchawek ogółem gdyż myślę o tym by darować sobiee z nimi i kupić inne tańsze.I teraz pytanie bo wiadomo ważne jest żeby była duża liczba DB i były zamknięte .I teraz tak polecacie jakieś słuchawki tańsze do 150 max 200 zł .

Tutaj trzeba patrzeć na słuchawki typu muzycznego bo liczba decybeli jest duża .Takie moje zdanie co wy o tym sądzicie ? 

Opublikowano

Poco ci duża liczba DB? Pytam bo jestem ciekaw czy wgl. wiesz co to jest.

Jeśli nie potrzebujesz mikrofonu to bierz Superlux HD 669.

Ps. Dział audio zajmuje się takimi sprawami.

Opublikowano

@Dyzson kolego znów piszemy : ) Wiem co to liczba DB :) Chodzi mi o to ,że np lepiej kupić muzyczne bo lepiej będziemy mogli słyszeć kroki itd 

Chce znać waszą opinie koledzy :) @Dyzson znów odpowiadasz dzięki : )

Opublikowano

Chyba DB nie mają tu wielkiego znaczenia. Osobiście polecam ci Platronics Gamecom. Sam mam wersje 780 i są bardzo dobre. Są tańsze wersje które także mają dobrą jakość dźwięku

Opublikowano

Te superlux'y będą bardzo dobre do cs'a. Resztę pieniędzy odłóż i dozbieraj do karty dźwiękowej. Jeśli ci nie potrzebna to masz na piwo, no ewentualnie soczek. :D

Jeśli chcesz wydać całość, to może Shure SRH240. Kolega @TrueFaith chwalił, jednak nie wiem jak sprawdzałyby się w CS'ie.

Co do firmy... Myślę, że za shure warto zapłacić. W steelseries albo plantronics bym się nie pakował.

Opublikowano

Ja mam Razery Electra, sądzę że dobrze się na nich gra, ale po dłuższym czasie uszy bolą. Jeśli chcesz najlepsze z najtańszych to polecam Creative Fatality ;).

Opublikowano

Wiecie chodzi mi tutaj o słuchawki muzyczne.Bo doszedłem do wniosku ze po  **** wydawać grubo 500 zł na słuchawki "GAMINGOWE" ,które są polecane przez jednych z najlepszych graczy csgo

Doszedłem do wniosku ,że będzie lepiej zaopatrzyć się w jakieś słuchawki muzyczne niż stawiać na firmę ,dołozyć pieniędzy i kupić oddzielnie mikrofon .Nie potrzebne mi są rzadne bajery typu świecące nauszny headset itd.

Z tego co powiedział @Dyzson o słuchawkach które polecił wyglądają solidnie,cena nie zabija jak AWP ... (Taki dżołk HA HA HA nie ... ;D ) 

Co do tego to ide napisać jeszcze w dziale AUDIO być moze ktoś jeszcze inny podzieli się zemną opinią :) 

Opublikowano

Jesteś w dziale audio xD

Kwestia tego jak bardzo dobry dźwięk chcesz. Faktycznie płacić 300 zł + za słuchawki, które będą grały przeciętnie bo pod integrą trochę mija się z celem.

Opublikowano

Jesteś w dziale audio xD

Zauważyłem xD ! (Pierw patrzyłem na fonie appce a teraz na kompie nie zoriętowałem się :/ xD)

Powracając do tematu .

Opublikowano

No, podsumowując.. Na twoim miejscu zakupiłbym te Superlux HD 669. Naprawdę bardzo dobre słuchawki, pod Integrą powinny zagrać dobrze.

Do tego dokupiłbym np. Samson Go Mic lub dozbierał do Reloop Spodcaster.

Jeśli chcesz lepszą jakość dźwięku to polecam zakup mikrofonu takiego jak np. Tracer TRS 3, Mediatech MT391, Trust Starzz i póki co na tym sobie działać, a z czasem dokupić dobrą kartę dźwiękową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...