Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobię jakąś grafikę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co się rozpisywać, korzystałem oraz polecam! grafika na najwyższym poziomie :P pan też bardzo spoko :) 10/10

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Polecam. Tani i bardzo dobry grafik.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie polecam, dlaczego? Diluje grafiką, tak naprawde nie jest jego. To wygląda tragicznie, wgl. on jest najgrooszym grafikiem świata i tag = nie  polecam

Nie trafiłeś!

Nup, nie trafiłeś!

Akuku, nie tutaj...

BO TAG

Polecam - miły, sympatyczny Pan który zna się na grafice jak mało kto - dobra pocieszna morda, jest najlepszym grafikiem według mnie  :)

Jesteś nup, musisz "wyszej"

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Nie polecam, dlaczego? Diluje grafiką, tak naprawde nie jest jego. To wygląda tragicznie, wgl. on jest najgrooszym grafikiem świata i tag = nie  polecam

Polecam - miły, sympatyczny Pan który zna się na grafice jak mało kto - dobra pocieszna morda, jest najlepszym grafikiem według mnie  :)

Zabawne :D

Ps. Dzieki za komenty :>

Moja grafika jest na kurlzdesign.deviantart.com podałem wyżej link x)

Kruru :D

Opublikowano

Również mogę polecić psd które dla mnie robił były dostarczane dość szybko przy czym były profesjonalnie zrobione.

Btw ciekawe kiedy wpadnie TheNaid i mizune żeby sobie walnać hejta na kurlza ;D

33748387117269464751.png

Opublikowano

Obecnie najwięcej stron serwerów Metin2 pochodzi od tego pana. Dobrze trzymany klimacik przy jego pracach to coś co mi się bardzo podoba. Podsumowując najpopularniejszy, jeden z lepszych a poza tym grafikę wykonuje szybko i tanio. Polecam serdecznie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...