Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pójdzie mi Metin2?

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś oddałem swojego Radeona R9 270x do serwisu bo był z nią jakiś błąd więc wyciągłem starą karte grafiki. I tutaj moje zapytanie czy pójdzie mi Metin ?

Parametry PC'a

Zasilacz : VS550

Procesor : Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67 Ghz

Pamięć Ram : 8 GB

Karta Graficzna : Ati Radeon x1300/x1550

76561198375594763.png

Opublikowano

Dziwna sprawa odpalam Argentusa po chwile wyskakuje komunikat że sterowniki przestały działac i łapie laga i musze resetnąc ; / albo wywala mi bluescreen

76561198375594763.png

Opublikowano

Ściągnie sterowniki do kart graficznej . Bluescreen wyskakuje gdy coś jest popsute ,źle podłączone bądź brakuje sterowników . A r9 270x wersja 2 czy 4 gb? ( sam mam wiec pytam z ciekawości )

BUM

Opublikowano

Ściągnie sterowniki do kart graficznej . Bluescreen wyskakuje gdy coś jest popsute ,źle podłączone bądź brakuje sterowników . A r9 270x wersja 2 czy 4 gb? ( sam mam wiec pytam z ciekawości )

4GB

Masz średnie wymagania więc nie ma problemu, że Metin2 Ci zadziała. Graj śmiało!

To czemu mam tak że jak wejde to odrazu mi przycina i pisze że sterowniki przestały działać

76561198375594763.png

Pasjonat
Opublikowano

A kiedy Ci wywala grę? Spróbuj powyłączać wszystkie działające programy w tle, w tym antywirusa. 
Z innymi grami nie masz takiego problemu? Pobierz everest i sprawdź temperature karty graficznej.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Nie mam innych gier akurat. Mam tylko Metina

W niektórych grach przeglądarkowych mam to samo. Że sterowniki przestały działać.

Zainstalowałeś wszystkie programy z płyt ? (ze sterami ) . Albo wejdz na producenta płyty głównej  jaką tam masz i ściągnij sterowniki wszystkie . Masz jakiegokolwiek antywirusa ?

BUM

Opublikowano

Zainstalowałeś wszystkie programy z płyt ? (ze sterami ) . Albo wejdz na producenta płyty głównej  jaką tam masz i ściągnij sterowniki wszystkie . Masz jakiegokolwiek antywirusa ?

Sterowniki z płyty głównej wszystkie pobrałem.

Mam Avast'a

76561198375594763.png

Opublikowano

Ref.

Pomoże ktoś? Problem jest z sterownikami ta karta nie śmiga na Windows 7 (Windows Update sam ją wykrywa i pobiera sterowniki) Ale na stronie gdy chce sam pobrać nie ma dla Windows 7 jest tylko na XP'ka i Linux'a :/ Więc jest trochę LIPA.

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...