Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban daty i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Widzę że coraz więcej ludzi pisze że dostało bana i dali nawet formułkę która tłumaczy co i jak. 

Niektórzy wierzą że jest szansa na ub jak się odinstaluje lola i zainstaluje ponownie z ich strony (też dostałem tą wiadomość na pocztę) lecz jak ja się loguje na konto to pisze że mam bana na zawsze.

Nie ma określonego poniższego czasu i tylko piszę ze jestem na zawsze zbanowany bez daty końca bana. 

Więc co ja mogłem zrobić że dostałem tak okrutnego bana? Nwm jak mam odpowiedzieć sobie na to pytanie więc kieruje je do was.

Nie wiem czy się łudzić na ub czy zapomnieć o lolu no ale cóż za pomoc limit ;/

2100 - Account Security Compromised

2103/2104 - Inappropriate Name Ban

2106/2107 - Billing Issue

2114 - Chargeback issue

2200 - Refer-a-Friend program Issue/3rd Party Modifications

2212 - Temporarily locked - Account under investigation

2222/2223 - Charge-back suspensions / 3rd Party Modifications

2286/2287 - Common Toxicity Ban

2400 - Impersonating "Riot" with thier name / 3rd party program / bought account / various other reasons

2499/2500 - Serious Disciplinary Action(Not Tribunal related) --May be account selling/sharing/extreme instances of toxicity.

2828 - Escalated ban from the Player Behavior team.

3333 - Unknown ban

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano
TO JEST PERM, I CZEKANIE DO 22 LUTEGO NIC WAM NIE DA!!!!!!

Właśnie, chociaż jest zawsze jakaś procent że po 22 lutego nie będzie tego bana ale jestem bardziej sceptyczny do tego . 

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

PST 2201 to jest kod a nie rok ludzie -,-. Tera możecie tylko czekać do 22 lutego a ta wiadomość co up to jest z automatu to pozdro, bo odręcznie by nie

pisali .

@Edik

@1361622928-U485574.pngMateusz972 @2xup

Ale co wy się spinacie tak ? Zostawiamy sobie jakąś nadzieje żeby wytrwać w tych jakże trudnych chwilach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A może się Nazirito odmieni i dadzą ostatnio szanse na kupno RP [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]

HAHAHA, Jak byś odrazu byś napisał do supportu że chce kupić rp o wartości 300+ nawet więcej zł, to by od razu by odbanowali a ty byś kupił, a po chwili kolejny ban xD 

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMateusz972 @2xup

Ale co wy się spinacie tak ? Zostawiamy sobie jakąś nadzieje żeby wytrwać w tych jakże trudnych chwilach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A może się Nazirito odmieni i dadzą ostatnio szanse na kupno RP [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]

Opublikowano

Prawidłowo. Niech banują takie ścierwa jak wy. Grać nie umiecie i takie gówno używacie :) Pozdro dla Gówien z brązu :v

500.png

Opublikowano

­

Prawidłowo. Niech banują takie ścierwa jak wy. Grać nie umiecie i takie gówno używacie :) Pozdro dla Gówien z brązu :v

Akurat Diament był ;*, zapraszał cie tu ktos? reporcik leci

Rok i liczbowy powod bana

Czyli ban do 2201 . .xD

­345mulx.jpg

Opublikowano

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostało zawieszone do Sun Feb 22 22:22:22 PST 2201. To za co ja dostałem bana?

Opublikowano

­

Akurat Diament był ;*, zapraszał cie tu ktos? reporcik leci

Diament na LeagueSharp <3 GG J

500.png

Opublikowano

Diament na LeagueSharp <3 GG J

Akurat na "ręcznym" koncie mam Mastera na Sharpie grałem bo było fajnie i mogło się grać na "normalnym" poziomie na zajebistym kacu, bądź w przerwie od wymódżającej sesji etc. 

Pozdrawiam Cie platynowy? gównie 

Opublikowano

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostało zawieszone do Sun Feb 22 22:22:22 PST 2201. To za co ja dostałem bana?

Niewidomy jesteś? ze nie potrafisz czytać że do 2201 za skrypty są bany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...