Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy, Lol nie działa po formacie.!

Lynteus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem ponieważ wczoraj robiłem format laptopa i nie działa mi lol, instalowałem net.framework itd ale nic nie pomaga, client odpala się normalnie, loguje się wybieram customa żeby ustawić wszystko i sprawdzić jak działa, ale gra się nie odpala.
 Czytałem na necie że ludzie mieli podobnie i to też po formacie, ale nie znalazłem rozwiązania. Jeśli ktoś mógł by pomóc to dziękuje

post-756048-0-04775400-1422815023.jpg

post-756048-0-99618400-1422815023_thumb.jpg

post-756048-0-03280600-1422815025_thumb.jpg

2wdzlf7.png

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki do karty, odpal jako admin, tryb zgodności, sprawdź też repair clienta, podstawowe czynności, może któraś pomoże xD

Opublikowano

Moze opisz jaki laptop posiadasz i system. Bo z takiego punktu mozna zle ocenic.

Opublikowano

Nadusiłem repair już raz, nic nie pomogło, także od nowa zainstalowałem gierke. Wydaje mi się że problem tkwi w komputerze bo wczoraj przed formatem normalnie działało ale miałem lagi miałem, a teraz nic nie pomaga jakieś inne propozycje?

laptop: http://screenshooter.net/101976180/vmobdjn

2wdzlf7.png

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...