Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta

lemo220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie czy jak kupie konto do lola przez alledrogo to koles moze jakos je potem odzyskac? Jak tak to mam szanse na zwrot hajsu albo cokolwiek jak odzyska konto albo nie bedzie sie zgadzalo z opisem?

Opublikowano

Konto może odzyskać, jeśli poda Ci tylko passy bez maila to pisze do supportu, konto ma z powrotem, a Ty kaskę tracisz. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ok, dzieki za odpowiedzi. A takie pytanko jeszcze czy jak wystawi konto na allegro, ja zaplace, on nie da konta albo da inne gorsze to moge sie odwolac do allegro? Bo konto mial dac z mailem czyli jak bede mial emaila to nie bedzie mogl odzyskac?

Opublikowano

Ok, dzieki za odpowiedzi. A takie pytanko jeszcze czy jak wystawi konto na allegro, ja zaplace, on nie da konta albo da inne gorsze to moge sie odwolac do allegro? Bo konto mial dac z mailem czyli jak bede mial emaila to nie bedzie mogl odzyskac?

Jeśli da Ci inne konto lub nie da go wcale możesz podać go do serwisu Allegro, oni wtedy powinni załatwić sprawę. Jeśli da inne konto niż w opisie, podajesz powód, że produkt jest niezgodny z opisem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

---

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Odradzam kupowanie kont z własnego doświadczenia. Allegro nie zapewni Ci 100% bezpieczeństwa przy kupnie konta :D to znaczy przy kupnie to masz spore szanse, że nie zostaniesz oszukany, ale koleś po np okresie pół roku uświadomi sobie, że pograł by sobie w Lol'a ­i postanowi odzyskać konto. Allegro Ci w tych sprawach już nie pomoże bo produkt w tym wypadku konto otrzymałeś po dokonaniu zapłaty. A po za tym kupisz sobie jakieś skiny i co najważniejsze stracisz czas, a ktoś będzie miał z tego jeszcze większe zyski. Zdecydowanie odradzam ;)

Opublikowano

Dostałem konto full mega wypas konto (Sporo warte bo prawie do każdej postaci skórka) pograłem 2 tygodnie i typ sobie odzyskał dane ;) (Miałem zmienione e-mail itd)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Dostałem konto full mega wypas konto (Sporo warte bo prawie do każdej postaci skórka) pograłem 2 tygodnie i typ sobie odzyskał dane ;) (Miałem zmienione e-mail itd)

Jeżeli już chcesz tak bardzo kupić konto to staraj się o E-mail na który zostało zarejestrowane konto. Wtedy ten sprzedający nie będzie mógł odzyskać konta ponieważ taka możliwość jest tylko przy posiadaniu pierwotnego E-maila.

­

Opublikowano

Tylko że ja nie kupiłem lecz dostałem, przetestowałem pare postaci i teraz wiem czy je kupować na swoim głównym koncie.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Nie polecam kupowania, nie dość, że tak jak napisałeś to może Ci sperzedawca walnąć konto (no chyba, że kupujesz z pewnego źródła, od ludzi którzy się tym zajmują) to Riot może Ci takie konto zbanować, bo nawet jeśli konto nie było lvl'owane na botach to wszelkie pożyczanie, sprzedawanie, oddawanie konto jest zabronione. Dlatego Boosting jest banowany (oczywiście też za to, że ktoś pomaga w grze rzecz jasna :D). 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Nie opłaca się kupować konta ze względu na to, że osoba która ci sprzedała napisze do riotu o przywrócenie konta na pierwszy email podając tam argumenty i wtedy tracisz konto.

Najlepszą opcją jest kupienie x2 boost expa i wyexpienie konta około 6 dni zejdzie ci :) 

Opublikowano

Nie opłaca się kupować konta ze względu na to, że osoba która ci sprzedała napisze do riotu o przywrócenie konta na pierwszy email podając tam argumenty i wtedy tracisz konto.

Najlepszą opcją jest kupienie x2 boost expa i wyexpienie konta około 6 dni zejdzie ci :)

W 6 dni nie będzie miał zadnej postaci dobrej... no max 2 za 6300 i 4800

Opublikowano

Odzyska konto na 100% nawet, jeżeli zmieni Ci maila na TWOJEGO.

Pisze po kilku dniach do supportu podając informacje o koncie: Kiedy założone, na jaki mail, NR używanej na nim karty kredytowej. Po czym wciska kit o tym, że ktoś włamał mu się na maila i dzięki temu skradł konto do League of Legends. Po 1-2 dniach ma odpowiedź od supportu razem ze zmienionym mailem i hasłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...