Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Don't Starve Toghter jak to z tym ?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam dwa pytania co do tej gry. Zamierzam zakupić dwu paka dla mnie i kumpla:) Na Lanie mamy straszne lagi po 100 pingu także pomyśleliśmy o kupnie.

Pytania:
1. Jak to z tymi serwerami. Jak zacznę hostować to serwer zrobi steam czy to na moim kompie zrobi ? Chodzi o to że obaj mamy słabe internety i kijowe pingi u siebie wtedy mamy. Tak więc czy steam tworzy te serwery ?
2. Jak to z tym kupnem na gamecodes. Czy tutaj znajdują się dwa Don't starve Toghter?
Z góry dzięki.

http://www.gamecodes.pl/category/12477/don-t-starve-together-frontier-pack-steam-gift/

Opublikowano

Cześć, mam dwa pytania co do tej gry. Zamierzam zakupić dwu paka dla mnie i kumpla:) Na Lanie mamy straszne lagi po 100 pingu także pomyśleliśmy o kupnie.

Pytania:

1. Jak to z tymi serwerami. Jak zacznę hostować to serwer zrobi steam czy to na moim kompie zrobi ? Chodzi o to że obaj mamy słabe internety i kijowe pingi u siebie wtedy mamy. Tak więc czy steam tworzy te serwery ?

2. Jak to z tym kupnem na gamecodes. Czy tutaj znajdują się dwa Don't starve Toghter?

Z góry dzięki.

http://www.gamecodes.pl/category/12477/don-t-starve-together-frontier-pack-steam-gift/

1. Nie jestem pewien, ale chyba Ty hostujesz.

2. Tak, są dwie kopie Together i jedna Don't Starve.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Faktycznie zakupiłem tego dwu-pack'a dałem kumplowi key'a wbijamy do gry po pobraniu i okazuje się że jednak trzeba hostować :/ No nic jesteśmy oboje skazani na pingi z 200 skaczące do 6000.. Dziwniejsze jest to że na innych hostach ja i on mamy po max. 90 pingu. Tylko jak gramy razem to przychodzi aż tyle.. Mieszkamy 1km od siebie więc to bardzo mało.

Opublikowano

Jeżeli macie obaj słabe internety to niestety nic nie zdziałacie.

Możecie poszukać jakieś osoby do gry, która mogłaby hostować.

Opublikowano

Pytania:

Z góry dzięki.

1. Hostujesz ty, ale są też serwery innych pamiętaj otwarte.

2.

Includes: Don't Starve, and two copies of Don't Starve Together - Send the extra copy to a friend!

Tzn. że możesz qumplowi przesłać jednego DST ale z tego co pamiętam bez podstawki nie pogracie razem.

Opublikowano

1. Hostujesz ty, ale są też serwery innych pamiętaj otwarte.

2.

Tzn. że możesz qumplowi przesłać jednego DST ale z tego co pamiętam bez podstawki nie pogracie razem.

Pograją bez podstawki bez problemu, DST to osobna gra, która z zwykłym Don't Starve w żaden sposób się nie łączy, więc nie ma problemu, żeby odpalić DST bez posiadania samego Don't Starve.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...