Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość oszustów w grze.

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie odpaliłem bfa po 8 miesiącach absencji, i widze dużo postów że to teraz nie wojna graczy tylko cheaterów, prawda to? Da się jeszcze normalnie pograć czy raczej nie?

Opublikowano

Oczywiście, że się da. Ludzie przesadzają z ilością cheaterów. Myślę, że wynika to z braku umiejętności. Ktoś lepszy = cheater. 

Nie tylko w BFie tak jest.

Opublikowano

Tak sobie odpaliłem bfa po 8 miesiącach absencji, i widze dużo postów że to teraz nie wojna graczy tylko cheaterów, prawda to? Da się jeszcze normalnie pograć czy raczej nie?

Witaj,

Lekka przesada z tymi cheaterami  ;).

Już kiedyś ktoś o to pytał(http://www.mpcforum.pl/topic/1352649-jest-duzo-cheaterow/). Raz na dwa/trzy tygodnie możesz trafić na jakiegoś - tragedii nie ma.

Wbijaj i ciesz się grą!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Graj na "dobrych" serwerach z administracją. Nawet jak się cheater znajdzie to wywali go admin. Gracze też potrafią być solidarni w tej sprawie

Opublikowano

Sam kiedyś troche grałem na aimie itd... Ale stwierdziłem że umiem w to grać i po co mi aim a po za tym nie ma żadnej rywalizacji zabawy... Jedyne co jest to tylko satysfakcja z dużej ilości punków lecz za chwile ban... Pograć można normalnie a jak sie trafi jakiś typek co cheatuje ale nie jest w tym jakimś mistrzem i będzie na takiej operacji metro czy na kanałach nousahr 64/64 to nie ma takiej tragedii ;)

zDlszn.png

Opublikowano

Jesli sa cheaterzy to pb i tak ich wykrywa i banuje potem :) najczesciej cheaterzy graja tam gdzie nie ma punkbustera na takim serwerze lepiej nie grac :D chyba, ze sam uzywasz cheatow wtedy tak :D

Opublikowano

Publiczne hacki kicka PB po 5-10 min na chwile obecną, także miłej gry.

Płakać można tylko, że "zaufany" grać łoi Ci d***, bo jest "lepszy".

Nie wiem, jak z vipami, ale na chwile obecną jest w dechę, jak i 8 m-cy temu.

Sam miałem tyle przerwy.

"Alea iacta est!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...