Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Molten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem z serwerm Molten ,a  chodzi dokładnie o FORUM MOLTENA

Zarejestrowalem sie na stronie molten a potem sie zalogowalem na forum , ale musze cos tam uzupelnic nie wiem o co tam biega. Pomoże ktoś ??

A i chodzi tez o druga sprawę bo mialem 1 konto na Moltenie ale coś mi nie działa ?

Co mam z nim zrobic przywrócic go czy co ???

HELP

EDIT:

Skad moge pobrać wowa 3.3.5a - przez utorrent 

Edytowane przez kamilww
Opublikowano

Witam mam problem z serwerm Molten ,a  chodzi dokładnie o FORUM MOLTENA

Zarejestrowalem sie na stronie molten a potem sie zalogowalem na forum , ale musze cos tam uzupelnic nie wiem o co tam biega. Pomoże ktoś ??

A i chodzi tez o druga sprawę bo mialem 1 konto na Moltenie ale coś mi nie działa ?

Co mam z nim zrobic przywrócic go czy co ???

HELP

EDIT:

Skad moge pobrać wowa 3.3.5a - przez utorrent 

1. nie wiem ;d

2. W Faq na molten-wow powinno być

3. z sunwell.pl ale gdy juz pobierzesz nie bedziesz mogl zmieniac realmlista, ponieważ jest zaznaczona opcja tylko do odczytu, aby ją wyłączyć musisz kliknac prawy przycisk myszy na plik realmlist.wtf (<--- bodajże) i odznaczyć opcje tylko do odczytu

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

1. nie wiem ;d

2. W Faq na molten-wow powinno być

3. z sunwell.pl ale gdy juz pobierzesz nie bedziesz mogl zmieniac realmlista, ponieważ jest zaznaczona opcja tylko do odczytu, aby ją wyłączyć musisz kliknac prawy przycisk myszy na plik realmlist.wtf (<--- bodajże) i odznaczyć opcje tylko do odczytu

Z logowaniem na forum sobie pomogłem tylko chodzi mi o 1 KONTO ktore załozyłem kilka miesiecy itemu i gralem tydzienu temy na nim

Wiec jak go mam odzyskac ?

Opublikowano

Napisz na forum, pewnie poproszą Cię o podanie jak największej ilości screenow z postaci tak aby mogli Ci uwierzyć, że taka postać istniała. Musowo musisz pisać na forum

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Napisz na forum, pewnie poproszą Cię o podanie jak największej ilości screenow z postaci tak aby mogli Ci uwierzyć, że taka postać istniała. Musowo musisz pisać na forum

Ale ja znam LOGIN I HASLO tylko wyskakuje mi bład ze te dane sa ZŁE a screenow nie mam !

Nie ktorzy pisza na forum ze trzeba uwietrzlnic te konta czy cos

Opublikowano

Sprawdź meila może jakiś link aktywacyjny czy coś.

Własnie nic nie ma - chciałem zmienic Haslo albo cos innego to nie moge !

Opublikowano (edytowane)

W spamie nie będzie miał mailów z moltena że chyba sam oznaczył wiadomość moltena za spam. Mają zjebany cały system danych teraz. Ja nie mogę odzyskać konta bo nie znam hasła na forum, kiedy próbuje odzyskać hasło forum nie przychodzi mi żaden mail, a sprawdzałem wszystkie maile jakie mam i nie ma szans jakimś cudem konto było zarejestrowane na innym, a szkoda bo swojego czasu wydałem 50 euro :( . Molten RIP [*] Proponuje znaleźć nowy server 

Edytowane przez maniek1k1
Opublikowano

Z tego co wiem to hasło na forum jak i na konto jest identyczne ;) czasem nie jest tak ze jak masz konto w grze to i automatycznie na forum ?

Feel the beat!

Opublikowano

Z tego co wiem to hasło na forum jak i na konto jest identyczne ;) czasem nie jest tak ze jak masz konto w grze to i automatycznie na forum ?

Stare konta nie mają takie połączenie  hah