Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę sponsorem/Współpracownikiem] Heaven.

Heaven.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oferta nadal aktualna. Czekam nadal na mniejszy serwer, który chciałby przyłączyć się do nas. Nie masz pieniędzy aby prowadzić serwer? Pisz do nas śmiało!

Opublikowano

Porządna oferta lecz pol** padał jak kapeć : >

Kiedyś były problemy z procesorem na serwerze ale to było kawał czasu temu :) jeżeli chodzi Ci o ostatnie 2 tygodnie - wybacz ale nie jestem już tam właścicielem od ponad dwóch tygodni :D

Opublikowano

@AnonnPL™ serwer został sprzedany. Padał bo stał na nowej infrastrukturze ktora jest papierowa. Teraz co sie dzieję - nie wiem ale maszyne zmieniali.

Opublikowano

Siemka kazałeś mi tutaj pisać to piszę :)

Byłem na twoim TeamSpeak rozmawiałem z ViceLordem.

Jeżeli chcesz coś wiedzieć to będe jutro wchodził tak na ts a wejśc to będe o 22 więc czekam :)

Opublikowano

Nie polecam, oszust - polska cebula.

Odezwał się :D Ty tam lepiej tsa przed kotletem pilnuj bo coś ci go wywala ostatnio albo duże pakiety 

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Nie polecam, oszust - polska cebula.

Hahahah :) skończ podstawówkę panie Gruby Guardianie :D ps: ja serwer zostawiłem wam z 512/512 a wy obecnie macie 150/512 w godzinach szczytu :D

Pozwolę się wypowiedzieć na Twój temat @Er3oR  :) jesteś zwykłym idiotą, który banuje moich byłych adminów, którzy pracowali na to, aby serwer stał - to jest wynagrodzenie wobec Ciebie i Twoich przygłupich kolegów z team'u dla administracji, bez której pan Necrofil nie kupiłby tego serwera ;) kolejną rzeczą jest to, że wy i wasz team nic nie potraficie - wasz serwer był off ponad 24h i potrafiliście go postawić na nogi? To jest stary POLTS.pl z TOP15 świata? Chyba nie, obecnie jesteście top 100? Dalej? Chociaż może i top1 w byciu nieudacznikami ;). Z tego co widzę wasz pseudo serwer lata teraz jak vps za 10zł z OVH :D a może to przez to, że podjęliście współpracę z panem Kotletem, przepraszam, teraz to jest Anchor i myśli, że jest anonimowy w internecie po zmianie nicku. Mój drogi grubasku, Khotleak zniszczył największy serwer ts3 w polsce przejmując go a Wy przyjęliście go do swojego team'u - kolejny dowód na waszą wysoką inteligencję. Coś jeszcze o Khotleaku (czyt. Anchor), nie wiem czemu, ale wchodzi do mnie na serwer i grozi mi co jest śmieszne a w dodatku pisze po angielsku i boi się odezwać, no ludzie :D jak byś się odezwał to bym Cię poznał po głosie i nie wytłumaczyłbyś się :D a kolejna sprawa, rozumiem, że twój angielski jest na poziomie dobrym, ale nie chwal się tym tak bo szczerze nie interesuje mnie to, tym bardziej, że u mnie piszesz po angielsku a na swoim ts piszesz po polsku :D i gdzie tu jest logika? 

Podsumowując: mieliście wielu wrogów, macie wielu wrogów oraz do waszej listy wrogów dochodzą coraz to nowi administratorzy oraz serwery, w tym ja i moja ekipa :) skończycie na szarym dnie jak to wasz Anchor, który ma rozumowanie na poziomie 10 latka :D i to jest mój drogi opinia o Tobie i o reszcie administracji z serwera, na którym jesteś adminem ;)

REF :) czekam nadal na wasze zgłoszenia, mam już parę mniejszych ofert, które dołączyły się do nas, więc także możesz być to teraz Ty! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...