Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę sponsorem/Współpracownikiem] Heaven.

Heaven.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie  :)

Nie owijając w bawełnę, ten kto mnie zna to myślę, że wie trochę o mnie więc nie ma sensu się tu rozpisywać.

Zostanę sponsorem/współwłaścicielem serwera teamspeak3. Posiadam obecnie serwer 256 slotowy na licencji AAL na którym przewinęło się już ponad 950 osób w ciągu 8 dni (oficjalny rekord to 134 osoby). Serwer stoi 10 dni, lecz 2 dni były naprawiane rangi, dodawane boty itp. Do rzeczy: jeżeli masz mniejszy serwer, masz dobry pomysł, jesteś nowy na rynku oraz nie masz funduszy na opłaty serwera czy licencji to trafiłeś idealnie. Oferuję Ci współpracę ze mną oraz moimi administratorami. Jestem w stanie powiększyć licencję do 1024 slotów jeżeli będzie taka potrzeba. 

UWAGA: poszukuję osób z gotowym serwerem, domeną oraz ekipą administracji (4 os. max), która chciałaby się przyłączyć do naszego grona administracji. Nie sponsoruje oddzielnychprojektów, nie stawiam serwera na moim vps, nie odsprzedaje licencji. Chce zaoferować Tobie wsparcie, jeżeli nie radzisz sobie z opłatami serwerowymi, nie masz czasu itp. Co do warunków myślę, że na pewno się dogadamy bo oferuje bardzo dużo jeżeli chodzi o początek współpracy. Jesteśmy na prawdę zgraną oraz doświadczoną ekipą i myślę, że serwer do końcawakacji przejdzie nie lada metamorfozę jeżeli chodzi o maszynę, licencję oraz przyrost użytkowników. Co do botów to myślę, że opisze je dokładnie o co chodzi  :)

Kontakt GG: 51615483 bądź pw na forum  :) pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wpadłem na chwile , napier** ddosami użytkowników , nie polecam

Pajaca z siebie robisz ; ). Wejdź jeszcze do mojego tematu i znów napisz że mam crack Licki hahahahaha. Polecam współprace z owym ts ;)
Opublikowano

Wy tak poważnie ? Cytuję " Ma ktoś maszynke do ddosowania , bo mamy klienta " I ja wale  ściemy . No ok brońcie się nawzajem . Powodzenia w dalszej karierze :)

2h4hm6p.png

Opublikowano

Wy tak poważnie ? Cytuję " Ma ktoś maszynke do ddosowania , bo mamy klienta " I ja wale  ściemy . No ok brońcie się nawzajem . Powodzenia w dalszej karierze :)

Hahaha myślałem, że Ty trollujesz ale widze, że jesteś głupszy od szklanki  xD zacznij wychodzić na dwór stary :)

Opublikowano

Serdecznie polecam ts'a :) .

Miła administracja z którą można się dogadać i małe ale dobre grono Dj'i do których należę :) .

Jeszcze raz polecam :) .

Opublikowano

Polecam.

Dobra była beka co wrabialiśmy ziomka, że kogoś zabił przez telefon.

Ten Sebastian G. xD

Opublikowano

Polecam.

Dobra była beka co wrabialiśmy ziomka, że kogoś zabił przez telefon.

Ten Sebastian G. xD

Dzwonimy dla beki cały czas się rozwija ;) szukamy także moderatora, który chciałby się zajmować jakimś z kanałów z mini strefy eventowej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...