Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, staram się o ub. Znalazłem na jodusce taki tekst:

Hi

My account was banned in ban wave. The ban was for using 3rd party programs and I did admit to using them but not repetitively in ranked games and was limited in my usage. I am not denying the usage. At the time, I was frustrated playing against other players using them and i used them as well and became dependent on it. As Katarina says, "never play fair" and zed says "no technique is forbidden". So yea, I got caught up in this whole thing and it was hard to stop. I have had a few months off to reflect and believe I was wrong for not respecting Riot terms of use and have matured. I really would like to get back into playing my favourite game ever and my life has been pretty depressing without it. It was the only thing relieving some of my stresses. I am suffering from stage 2 multiple myeloma and only have a few more years to live at best. If you have any sympathy for a fellow human being, please give me another chance. Everyone deserves a second chance. If you need medical documentation, i can upload that and you can feel free to ban my account after some time when I will be dead anyway.

Thank you for reading this and have a nice day

Oni mi podpisali z automatu tą wiadomość o tym, że nie wolno cheatowac używać skryptów itp.

Co odpisać?

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Napisz że posiadasz wodogłowie  i grałes na skryptach z powodu depresji  wywołanej gwałtem na własnej osobie

Opublikowano

szczerze to dla mnie troche zalosne, ze teraz wypisujecie na support. Graliscie na tym i teraz jeszcze probujecie dostac unbana xD

ale coz

a tak poza tym - mam beke z tego tekstu ktory im wyslales. rozumiesz w ogole cos z niego?:D:D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

­XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TYPIE CO TY TU NAPISALES XDDDDDDDD

BŁAGAM

­345mulx.jpg

Opublikowano

Spróbować z unbanem zawsze można, pytam się co odpisać, a nie proszę o uświadomienie, że cheatowałem.

@naturus Rozumiem wszystko po za zdaniem: I am not denying the uwagę. To nie jest aż tak trudny tekst do zrozumienia.

Opublikowano

i am not denying attention? nie zwracam na to uwagi?

ale pytales co odpisac wiec napisze jeszcze raz, bo odpowiedz sie pojawila

Napisz że posiadasz wodogłowie  i grałes na skryptach z powodu depresji  wywołanej gwałtem na własnej osobie

­

Opublikowano

Lubie trollowac kappa, a tak całkiem serio to ci którzy mają bana na mainie polecam opcje chargeback (ci co mają kartę lub paypala wiedzą o co chodzi) jutro ogarniam sprawę, może ugram ;)

Opublikowano

Lubie trollowac kappa, a tak całkiem serio to ci którzy mają bana na mainie polecam opcje chargeback (ci co mają kartę lub paypala wiedzą o co chodzi) jutro ogarniam sprawę, może ugram ;)

trollowac, albo po prostu wkleiłeś coś czego nie rozumiałeś i teraz ''trol''xD booże

nic nie ugrasz, ale powodzenia!

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

@naturus XDDDD człowieku to jest tekst na poziomie gimnazjum, w tym liście przyznaje się taka osoba do winy, że prosi o drugą szanse no k***a haha

Czemu niby miałbym nic nie ugrać? Płaciłem kartą, konto perm wiec czemu mam kasy Nir odzyskać?

Opublikowano

@naturus XDDDD człowieku to jest tekst na poziomie gimnazjum, w tym liście przyznaje się taka osoba do winy, że prosi o drugą szanse no k***a haha

Czemu niby miałbym nic nie ugrać? Płaciłem kartą, konto perm wiec czemu mam kasy Nir odzyskać?

Bo mają prawo zbanować Cie bez podania przyczyny, zastrzegli sobie do tego prawo.

Opublikowano

Napisz im że ruchasz im matki, na pewno zmiękną.

Świetny pomysł.

Napisz jeszcze, że nie przeczytałeś regulaminu i nie wiedziałeś, że nie można cheatów używać, dlatego używałeś ich, bo myślałeś, że każdy ciśnie na hacksach.

Nie dostaniesz UB. I dobrze (i tyle).

Opublikowano

Mi się zdaje, że nawet gdy konto jest zbanowane można cofnąć transakcje. Czy może ktoś próbował?

Opublikowano

Pisanie o tym ze sie umiera zeby odzyskac konto w grze? Nie mam pytan, moze dostane kare ale trzeba byc na prawde niedojebanym zeby cos takiego wysylac do Riotu. To juz zaczyna byc chore. 

Opublikowano

Pisanie o tym ze sie umiera zeby odzyskac konto w grze? Nie mam pytan, moze dostane kare ale trzeba byc na prawde niedojebanym zeby cos takiego wysylac do Riotu. To juz zaczyna byc chore. 

Kiedyś dla żartu napisałem, że jeśli nie zdejmą mi chat restrictu to skoczę z okna i w załączniku dałem widok z 12 piętra z google xD

Odpisali, że polecają psychologa i żebym tego nie robił, bo świat nie kończy się na grze B)

Odnośnie tematu, to przyznając się do czita automatycznie skreślasz swoją szansę na UB

Opublikowano

Kiedyś dla żartu napisałem, że jeśli nie zdejmą mi chat restrictu to skoczę z okna i w załączniku dałem widok z 12 piętra z google xD

Odpisali, że polecają psychologa i żebym tego nie robił, bo świat nie kończy się na grze B)

Odnośnie tematu, to przyznając się do czita automatycznie skreślasz swoją szansę na UB

To samo kiedys dla jaj zrobilam.

Dali numery do psychologów. z 10

Opublikowano

Już byście się nawet nie wygłupiali z tym supportem. Nie ma szans na odbanowanie konta, a jeśli nawet to i tak załączycie L# lub Bola i znowu dostaniecie. Wszyscy nagle zdziwieni, że za cheata można dostać bana. Już nawet goście w CS z aimbotami i WH nie robią takiej szopki gdy dostaną bana. Potem wszyscy się dziwią, że support wkleja tylko formułki skoro gimbusiarnia takie rzeczy wysyła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...