Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalista szybkie dashowanie

Anonimowyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem filmik w którym kalista zabiła hecarima który nakurwiał ze speedem jak szalony samymi daszami.

Raczej nie da sie lpm i ppm tak dashowac przy takim as

albo

Opublikowano

To co mam @XJ9 wciskac zeby mi atakowalo jak tam tego hecarima?

no shift albo A

Opublikowano

ustaw sobie opcje ta atakowania najbliższego przeciwnika na smartcasta domyślnie jest to A

a później spamuj nim za siebie przy przeciwniku i będziesz miał taki efekt

Orb walking dotyczy szybszego zakończenia animacji ataku a to nie ma nic wspólnego z Kalista, niestety

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

ustaw sobie opcje ta atakowania najbliższego przeciwnika na smartcasta domyślnie jest to A

a później spamuj nim za siebie przy przeciwniku i będziesz miał taki efekt

Orb walking dotyczy szybszego zakończenia animacji ataku a to nie ma nic wspólnego z Kalista, niestety

Na postaci Kalista używając właśnie tej opcji uzyskamy taki sam efekt jak na filmiku i właśnie o to mi chodziło, nie konkretnie o orb walking :)

Opublikowano

Przepraszam, ale chciałbym zadać pytanie, czy jest opcja robiąc orb walking kliknąc raz na wroge (prawym przyciskiem) a następnie wykonywać orbwalking przyciskiem A w taki sposób żeby nawalało tylko w niego ? Jestem akurat fanem "machania myszką" :D więc nie wiem czy jest taka opcja. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...