Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DualSim z Androidem do 700zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :) Rozglądam się za telefonem do Areo2, ale nie do końca wiem na co się zdecydować. Wypiszę tutaj rzeczy, których potrzebuję, mam nadzieję że mi pomożecie.

-Cena max. 700 zł (nie więcej!)

-DualSim

-Android (najlepiej kitkat albo wyżej)

-Bateria która potrzyma dłużej niż dzień "średniego" używania

-Jakieś mocniejsze bebechy, mile widziane 2 GB ramu

-Wyświetlacz 4,5-5 cali

-Wolę raczej unikać chińskich marek, no chyba że Lenovo albo coś tego typu

Zastanawiałem się nad Asusem Zenfone 5, kusi wnętrznościami, ale jest tam tak duży natłok wersji, a na różnych stronach są podane różne dane odnośnie dualsim, że pogubiłem się już :/ Najbardziej interesowałaby mnie wersja z Intelem, 2 gb ramu i dualsimem oczywiście. Na mgsm.pl jest taka wersja oznaczona A501CG, za to w danych jest 1 GB ramu. Za to w sklepie x-kom jest telefon z tym samym oznaczeniem, 2 gb ramu, za to bez dualsima. Ogarnia to ktoś?

Czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

Fajek nie palę, to zły nawyk. Dopłata może być nawet mniejsza, bo w RTV ORJO AGD jest za 760, a może na aledrogo wyrwę taniej :) A może coś innego w tej cenie? A tak w ogóle to jest zapowiedziana aktualizacja do Lolipopa na tą Motorolę?

Edit: Motorola odpada z powodu braku slotu kart pamięci. 5,5 GB nie starczy mi na aplikacje i muzykę, której trzymam bardzo dużo :(

Opublikowano

ooo, rzeczywiście :) Patrzyłem na pierwszą generację, stąd mój błąd... Poczytam sobie o tym telefonie

Edit: Chyba jednak dam 2 stówki mniej i kupię Zenfone 4, spokojnie starczy do moich potrzeb. Do 500 zł nie kupię chyba lepszego?

Opublikowano

Według mnie się nie opłaca, Moto G jest nowa będzie miała bardzo długi support od Google, w dodatku ma dobre bebechy i zamiast kupować 2x smartfon za 500zł (bo ten będzie maks. na rok) to kupisz raz a porządnie nawet na 3 lata. 

lownfast

Opublikowano

Hmm, no to poczekam do marca i zobaczę jak będę stał z kasą :) Nie wymagam od telefonu zbyt dużo, teraz korzystam z LWW, którego kupiłem 2 lata temu w komisie i jest on dla mnie lekko za słaby (czyli nie wymagam zbyt dużo). Ale chyba G2 będzie dobrą inwestycją, podrzuci ktoś jakąś recenzję wideo, bo ja znajduję tylko do G1 :/

Edit: A jak jest w tej motoroli z DualSimem? Obie karty są aktywne, czy tylko jedna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...