Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niebieski nick w garazu co to oznacza ?

Maks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dzisiaj gdy jechałem czołgiem przypadkowo wrzuciłem czołg moje sojusznika do wody i on umarl po rundzie mialem niebieski nick w garażu.

Co to oznacza ? ;c 

Opublikowano

Witam,dzisiaj gdy jechałem czołgiem przypadkowo wrzuciłem czołg moje sojusznika do wody i on umarl po rundzie mialem niebieski nick w garażu.

Co to oznacza ? ;c 

Team killer, zniknie Ci to chyba po 24 godzinach, także jak CIę zniszczą na początku bitwy to się nie zdziw. 

Opublikowano

Oznacza to mniej więcej tyle, że wszyscy gracze widzą iż "przekroczyłeś limit dmg na ff" aka atakujesz sojuszników.

@ up

Post w tej samej chwili : D

Opublikowano

Team killer, zniknie Ci to chyba po 24 godzinach, także jak CIę zniszczą na początku bitwy to się nie zdziw. 

Ok dzieki,a mam kolejne pytanie jak kiedys przypadkowo koles podjedzie mi pod lufe i wystrzele w niego to dostane bana na zawsze czy kolejny raz 24 h ? 

Opublikowano

zniknie ci jak zrobisz okreslona ilosc dmg... lub po kilku dniach... gracze tego nie widza - widzieli tylk ow tej bitwie w ktorej zostales niebieski.

Opublikowano

zniknie ci jak zrobisz okreslona ilosc dmg... lub po kilku dniach... gracze tego nie widza - widzieli tylk ow tej bitwie w ktorej zostales niebieski.

A mam pytanie jak koles z mojej druzny podjedzie pod lufe i tym momencie wystrzele to kolejne 24h czy odrazu ban na zawsze > ?

Opublikowano

A mam pytanie jak koles z mojej druzny podjedzie pod lufe i tym momencie wystrzele to kolejne 24h czy odrazu ban na zawsze > ?

Po 3 trafieniach w sojusznika Twoje konto zostaje zablokowane na: Godzinę, potem 24h, potem 48h, potem tydzień itd :) 

Opublikowano

Nie. Za to że ktoś podejdzie ci pod lufe i strzelisz to nic nie będziesz miał no chyba że sojusznik się wkurzy i cię zabije

A mozna dostac bana na zawsze ? 

Po 3 trafieniach w sojusznika Twoje konto zostaje zablokowane na: Godzinę, potem 24h, potem 48h, potem tydzień itd :)

Ok a czemu teraz konto nie zostalo zablokowane tylko niebieski nick ? ;d 

Opublikowano

Przepraszam że sie wtrące do tematu ale wiadomo pod klawiszem Z lub F5,F6 kryją się standardowe polecania Pomocy, Do Ataku itp.

Ale zauważyłem że są jeszcze opcje

You're blocking my target

Albo Im spotted at E3,F4.

Jak takie coś zrobić xD

Tyle czasu gram a nie wiem 

Opublikowano

Przepraszam że sie wtrące do tematu ale wiadomo pod klawiszem Z lub F5,F6 kryją się standardowe polecania Pomocy, Do Ataku itp.

Ale zauważyłem że są jeszcze opcje

You're blocking my target

Albo Im spotted at E3,F4.

Jak takie coś zrobić xD

Tyle czasu gram a nie wiem 

Jest to osobna modyfikacja, zmienia komunikaty z przycisku "Z".

Top:

Za kilkukrotne trafienie sojusznika (system wykrywa czy to celowe) dostajesz niebieski nick. Wtedy gracze z Twojej drużyny mogą Cię zniszczyć bez konsekwencji. Jeśli dalej będziesz do nich strzelać dostaniesz blokadę konta na 1h. Jeśli jednak zniszczą Cię i w przeciągu kilku następnych bitew znów do kogoś strzelisz, to od razu dostajesz niebieski nick (mogą do Ciebie strzelać), następna pestka w sojusznika = ban na 1h. Jeśli miałeś już bana na 1h i znów sytuacja się powtarza, dostaniesz bana kolejno na: 3h, 24h, 7 dni, 3 miesiące, 6 miesięcy i potem permanentna blokada konta.

Opublikowano

To są ostrzeżenia dostajesz je jak strzelasz w swoich itd dostajesz na godzine na 12h 24h 48h itd :D

8899514274895581022001.png" alt="8899514274895581022001.png">

Opublikowano

To są ostrzeżenia dostajesz je jak strzelasz w swoich itd dostajesz na godzine na 12h 24h 48h itd :D

Aha rozumiem ze niebieski nick to ostrzenie ? xD

Dobra,wygrałem kilka rund i juz nie mam niebieskiego nicku , dzieki za pomoc :) . do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...