Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupie KONTO STEAM CS:GO , H1Z1 ...

riventop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupie Konto steam z cs go i h1z1 te dwie gry tylkko mnie interesują ... od razu moowie mogę zapłacić połowe albo cooś takiego w psc i wchodzę na konto upewnic sie ze nie zostaje oszukany ze np. tej gry nie ma ?!!!    GG . 52805652

///brak odpowiedniego wzoru, temat ląduje w koszu

///tripipi

Opublikowano

Biedaku ;) ?!  proszę cie o link do steam bo sie boje ze mnie ojebiesz ?!! a szukasz w google grafika konta z grą bo nawet nie weisz jaka to gra h1z1 ?!! Biedak ?! Pozdrawiam ;) a nie da linka do steam bo banują za sselanie !?! Bravo Autyzmu ;) 

Rozmowa z typem i czy to nie jest podejzane ze nie chce dac mi linku do swojego steam 
?! bo cos ukrywa ?! 

Opublikowano

Lepiej idz do szkoly i nie graj w gry koleszko, ten ss swiadczy wszystkiemu

http://naforum.zapodaj.net/3361e7ea4b9b.png.html

Raz, nie powiedzialem ze chce zebys mi co kolwiek dawal, 2 chcialem sie tylko dowiedziec co i ile dajesz bo owe konto mam, 3 nlinku nie dalem bo wiem ze sprzedawanie kont banują! Poczytaj regulamin.

A tak ogolnie, jestes zerem, i spier dalaj bo tu nikogo nie wykiwasz synek. ;] Poza tym sprawdzcie u pana MK, bo zapewne ma kilka kont. 

Opublikowano

a linku nadal nie dałes wiec zegnam , K***a daje 100 że nie masz h1z1 i to ty chcesz mnie ojebac ja czekam na link ?! do twojego steam . bo to ze mi dasz ss ?! z biblioteki to tez kurwa moge skopiować ?!!! Masz autyzm i daj mi link wtedy pogadamy ?!!

ten koleś ma autyzm ^^

Opublikowano

Jaki dzieciak ^^ człowieku patrz na to co piszesz, ludzie Cie wysmieja, nie mnie. Jaki autyzm? O czym ty wgl piszesz do mnie? I przestan przeklinac, kultury troche.

Opublikowano

Uspokójcie się, takie rzeczy ustalcie między sobą w sposób normalny. Przypominam, że za oszustwo na giełdzie przewidziana kara to ban permanentny na konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...