Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje graczy

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drużyna eslowska poszukuję graczy, którzy grali wcześniej 7v7 i mają powyżej 1700wn8.

Aktywność w niedziele oraz sobotę. 

Minimum 3 czołgi z wymienionych : T32, IS3, 13 90, M41 Bulldog, T37, KV85, T69, Pershing, 50 100, Ru 251. Załoga minimum 2perki

Aktywność na treningach

Co tydzień z Go4WoT minimum 750 golda oraz gold za ZdZ

Więcej info na pw. Kontakt na pw lub w wocie : jugens4522

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

W Twoim pro klanie nikt nie chce grac xD? Na co az 3, nie lepiej zeby ktos specjalizowal sie w 1 i nim robil kose?

Opublikowano

W Twoim pro klanie nikt nie chce grac xD? Na co az 3, nie lepiej zeby ktos specjalizowal sie w 1 i nim robil kose?

może dlatego, że ŻADEN czołg nie jest wykorzystywany na KAŻDEJ mapie? :P Nawet mając 3 czołgi może się zdarzyć, że żaden z nich na daną mapę nie będzie odpowiedni. 

Opublikowano

Ja tam t37 na kazda mape biore :P

na t37 się nie gra tylko na dwa buldogi. t37+ ru albo t37+13 90 nie ma szans z 2x buldog :)

Opublikowano

Wymagania: minimum 1700 wn8

Sam ma 1710 XDDDDDDDDDDDD

W sumie to śmiechłem

byłem w klanie w którym dowódca miał 1200 wn8 a wymagania były 2000... co w tym dziwnego, że chce grać z takimi samymi albo nawet lepszymi? 

Opublikowano

W sumie to śmiechłem

Janusze klanowania. 

Z goldem to pewnie też lewa sprawa albo nic nikt nie dostanie 

Opublikowano

Janusze klanowania. 

Z goldem to pewnie też lewa sprawa albo nic nikt nie dostanie 

Jak nie znasz się na ESL to, że tak grzecznie powiem wypierdalaj.

Każdy kto gra dostaje automatycznie golda, nie ja go rozdaję.

Ale przyjdzie k***a takie dziecko i będzie wkurwiało ludzi.

W sumie to śmiechłem

Co w związku z tym ?

Drużyna ma być coraz lepsza tak ?

Mam cały czas poniżej 1700 brać ?

Jest 2 takich, ale jeden z nich ze mną rozstawia ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Przestańcie spamić. Dodał ogłoszenie, chętni pisać do niego, a nie wyśmiewać się. 

Opublikowano

Jak nie znasz się na ESL to, że tak grzecznie powiem wypierdalaj.

Każdy kto gra dostaje automatycznie golda, nie ja go rozdaję.

Ale przyjdzie k***a takie dziecko i będzie wkurwiało ludzi.

Co w związku z tym ?

Drużyna ma być coraz lepsza tak ?

Mam cały czas poniżej 1700 brać ?

Jest 2 takich, ale jeden z nich ze mną rozstawia ;)

To twoje ogłoszenie jest naprawdę k***a pociągające jak spłuczka w kiblu, ogólne współczucie dla rodziców i najbliższego otoczenia, skonczyłem z Tobą bo takimi jak ty to ja w domu panele w salonie wycieram ;) 

@top 

W sumie to śmiechłem

Tyle w temacie.

Opublikowano

To twoje ogłoszenie jest naprawdę k***a pociągające jak spłuczka w kiblu, ogólne współczucie dla rodziców i najbliższego otoczenia, skonczyłem z Tobą bo takimi jak ty to ja w domu panele w salonie wycieram ;)

@top 

Tyle w temacie.

Nie rozumiem o co się do niego przypierdalacie.Ma 1,7k wn8, od tylu jest próg do drużyny i tyle, gadacie jakby miał 1k wn8 i wołał unicumów.Baranie łby.

Ciekawe kto w waszym pro klanie chce grać, jebani nabijacze stat.Usuń tą plakietke unikatowy gracz bo wstyd z tym twoim 900wn8.Myślisz ze jak zrobiles pojedyncze konto z 10k wn8 z jednej bitwy to jesteś pro?xD

Co do tematu, to nie spełniam warunków  niestety bo bym się zgłosił.

Opublikowano

Nie rozumiem o co się do niego przypierdalacie.Ma 1,7k wn8, od tylu jest próg do drużyny i tyle, gadacie jakby miał 1k wn8 i wołał unicumów.Baranie łby.

Ciekawe kto w waszym pro klanie chce grać, jebani nabijacze stat.Usuń tą plakietke unikatowy gracz bo wstyd z tym twoim 900wn8.Myślisz ze jak zrobiles pojedyncze konto z 10k wn8 z jednej bitwy to jesteś pro? xD

Co do tematu, to nie spełniam warunków  niestety bo bym się zgłosił.

Baran to Cię spłodził i urodził. 

Jak nie spełniasz warunków to po c**j piszesz? 

Opublikowano

Ja też bym się zgłosił ale właśnie zakładam swoją drużynę. Jak nie wypali to będziesz miał z 5 graczy 2000+ wn8 z czołgami pod esla :) (Oczywiście wszyscy normalne pierwsze konta a nie 3k bitew i "pro" 2500 wn8 :D)

PS. Nie potrzebnie tutaj zakładałeś taki temat bo tutaj niestety nie ma osób spełniających wymogów :D Tylko naraziłeś się na atak pomarańczowych napinaczy, którzy pewnie by chcieli dołączyć ale jako, że są za słabi to muszą pohejtować :P I jeszcze raz powtarzam. nawet gdyby miał 300wn8 i szukał graczy 3,5k+ wn8 do drużyny to co was to obchodzi? Bardzo często się tak zdarza, że dowódca jest najsłabszy w klanie/drużynie... poza tym on ma doświadczenie w tym więc pewnie lepiej sobie radzi od tych 2500wn8... to dlaczego ma takich nie brać?

PS2. Dlaczego @jugens22 dostał warna a @1373230489-U611928.pngDrear , który jest ewidentnie typowym gimbem ("To twoje ogłoszenie jest naprawdę k***a pociągające jak spłuczka w kiblu, ogólne współczucie dla rodziców i najbliższego otoczenia, skonczyłem z Tobą bo takimi jak ty to ja w domu panele w salonie wycieram" "wypierdalaj czytać lemingu" to jest wypowiedz dojrzełego kulturalnego człowieka?), wjeżdża na rodzinę, spina do każdego, poziom jego wypowiedzi jest równy zeru nie dostał warna? :D

@Cheatek skończ dyskutować z gimnazjalistami bo cię ściągną do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Proponuję po prostu użyć funkcji zgłoś.

Opublikowano

Baran to Cię spłodził i urodził. 

Jak nie spełniasz warunków to po c**j piszesz? 

Dzieciaczek chciał być fajny, lizodup juriego i kyry, widać od razu poziom umysłowy kapcia który reprezentujesz.Spierdalaj.

Pisze po to, żeby takie tlumoki pierdolone jak ty troche ukrócić bo żal dupe ściska jak widze kyre, juriego i ich lizodupów jak ty, którzy sie przypierdalają do tych, którzy faktycznie umieją grać a sami nabijają staty, i grają jak pizdy w 10 lini aby było 2,5k wn'a...

@edit,

w sumie czego ja się spodziewam po dzisiejszych gimnazjalistach, będzie mi gówno 15 letnie jeździło po rodzinie, masz k***a szczęście, że niie jesteś w zasięgu rąk.

Opublikowano

Dzieciaczek chciał być fajny, lizodup juriego i kyry, widać od razu poziom umysłowy kapcia który reprezentujesz.Spierdalaj.

Pisze po to, żeby takie tlumoki pierdolone jak ty troche ukrócić bo żal dupe ściska jak widze kyre, juriego i ich lizodupów jak ty, którzy sie przypierdalają do tych, którzy faktycznie umieją grać a sami nabijają staty, i grają jak pizdy w 10 lini aby było 2,5k wn'a...

@edit,

w sumie czego ja się spodziewam po dzisiejszych gimnazjalistach, będzie mi gówno 15 letnie jeździło po rodzinie, masz k***a szczęście, że niie jesteś w zasięgu rąk.

Słownik i znaczenie słowa lizodup, wypierdalaj czytać lemingu. 

Grozi mi zapewne zbuntowany 12-sto latek XDDD... już po słownictwie widać, że masz nie za wesoło w domu. Z Tobą jak i jugejem skończyłem rozmowę bo aż mi k***a szkoda na was klawiatury xD

Opublikowano

Grozi mi zapewne zbuntowany 12-sto latek XDDD... już po słownictwie widać, że masz nie za wesoło w domu. Z Tobą jak i jugejem skończyłem rozmowę bo aż mi k***a szkoda na was klawiatury xD

Typowo gimnazjalnie, zresztą czego ja się spodziewałem, kiedyś wyrośniesz z pyskatej cipy zza komputera :v

Bez argumentów, wjazd na rodzine, "nie za wesolo w domu", na pewno mnie k***a znasz.

Człowieczku oducz się oceniać innych.Znasz mnie?Widziałeś?Słyszałeś?Znasz moje nazwisko?Wiesz o mnie cokolwiek?Typowo przyjebany 15 latek z internetu, który jedynie umie napisać że jebał ci matke i masz nie wesoło w domu.

Załosne.

PS2. Dlaczego @Jugens dostał warna a @1373230489-U611928.pngDrear , który jest ewidentnie typowym gimbem ("To twoje ogłoszenie jest naprawdę k***a pociągające jak spłuczka w kiblu, ogólne współczucie dla rodziców i najbliższego otoczenia, skonczyłem z Tobą bo takimi jak ty to ja w domu panele w salonie wycieram" to jest wypowiedz dojrzełego kulturalnego człowieka?), wjeżdża na rodzinę, spina do każdego, poziom jego wypowiedzi jest równy zeru nie dostał warna?  :D

Dlatego, że moderatorzy tego działu i ten dorosły gimnazjalista są na jednym poziomie intelektualnym równym kapcia.

Pseudo wojna nabijaczy stat i przyjebanego gimnazjalisty, tyle, że tamci zachowują resztki kultury i nie wjeżdżają z tekstami o czyichś

rodzinach.

@Cheatek skończ dyskutować z gimnazjalistami bo cię ściągną do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Proponuję po prostu użyć funkcji zgłoś.

Wiem, zawsze sie daje sprowokować, moja słaba strona.

Opublikowano

Kurcze, jugens chętnie, ale mam ino 2 czołgi spełniające + trochę mało czasu w lutym. :c
Ale kolejne turnieje to i owszem. :)

Śmieszne dzieciaczku.
Spinasz do kogoś o słownik, a już w kolejnym zdaniu popełniasz błąd(pisze się 12stolatek jak już).
Z tym, że nawet jak ma 12 lat, to nie wjeżdża na rodziców tekstami typu "baran to Cię spłodził i urodził" więc jak widzisz 12>15. :)
Już po słownictwie potrafisz określić przez kabel jaką chłopak ma sytuację w domu. Nic tylko pogratulować. Napiszmy do Bronka, bo on wszystkim chętnie ordery daje, to i Ciebie naznaczy.
Może Jugens ma 1719, ale popatrz pomidorku na jego RECENT. RECENT > overall. Naucz się. Kiedyś ktoś nie umiał grać, ale się nauczył, dlatego w lepszych klanach patrzy się na recent, bo jak się ma 12k bitew, to ciężko wyciągnąć już staty. A teraz do książek, bo już pewnie masz sprawdzian z pszyry.

6cluij.gif

Opublikowano

Typowo gimnazjalnie, zresztą czego ja się spodziewałem, kiedyś wyrośniesz z pyskatej cipy zza komputera :v

Bez argumentów, wjazd na rodzine, "nie za wesolo w domu", na pewno mnie k***a znasz.

Człowieczku oducz się oceniać innych.Znasz mnie?Widziałeś?Słyszałeś?Znasz moje nazwisko?Wiesz o mnie cokolwiek?Typowo przyjebany 15 latek z internetu, który jedynie umie napisać że jebał ci matke i masz nie wesoło w domu.

Załosne.

Dlatego, że moderatorzy tego działu i ten dorosły gimnazjalista są na jednym poziomie intelektualnym równym kapcia.

Pseudo wojna nabijaczy stat i przyjebanego gimnazjalisty, tyle, że tamci zachowują resztki kultury i nie wjeżdżają z tekstami o czyichś

rodzinach.

Wiem, zawsze sie daje sprowokować, moja słaba strona.

Boś pizda, nie mam zamiaru obrywać przez takich jak ty % bo mnie to nie rajcuje, odezwał się dorosły który ma mentalność 13 latka i daje się sprowokować, naprawdę gratulacje.

Zapraszam na PW jak chcesz "pogadać" :) tyle ode mnie.

Kurcze, jugens chętnie, ale mam ino 2 czołgi spełniające + trochę mało czasu w lutym. :c

Ale kolejne turnieje to i owszem. :)

Śmieszne dzieciaczku.

Spinasz do kogoś o słownik, a już w kolejnym zdaniu popełniasz błąd(pisze się 12stolatek jak już).

Z tym, że nawet jak ma 12 lat, to nie wjeżdża na rodziców tekstami typu "baran to Cię spłodził i urodził" więc jak widzisz 12>15. :)

Może Jugens ma 1719, ale popatrz pomidorku na jego RECENT. RECENT > overall. Naucz się. Kiedyś ktoś nie umiał grać, ale się nauczył, dlatego w lepszych klanach patrzy się na recent, bo jak się ma 12k bitew, to ciężko wyciągnąć już staty. A teraz do książek, bo już pewnie masz sprawdzian z pszyry.

Ty tam cichaj i nie wpychaj się między wódkę, a zakąskę. 

Opublikowano

Boś pizda, nie mam zamiaru obrywać przez takich jak ty % bo mnie to nie rajcuje, odezwał się dorosły który ma mentalność 13 latka i daje się sprowokować, naprawdę gratulacje.

Zapraszam na PW jak chcesz "pogadać" :) tyle ode mnie.

Ty tam cichaj i nie wpychaj się między wódkę, a zakąskę. 

Ciekawe czy w oczy byś mnie nazwał pizdą, Ty człowieczku nawet sam nie wiesz o co Ci chodzi, przyjebałeś się do typka, który szuka drużyny, jadąc po nim że ma 1,7k wn8 a sam jesteś pomarańczowy. 

Wgl. jaki jest sens i źródło naszej dyskusji bo nie rozumiem?Stanąłem w obronie typka, po którym jeździsz bez powodu, po czym wjechałeś mi na rodzine i napisałeś, że mam 12 lat i sie daje prowokować.

K***a serio?Serio?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...