Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw na nemexisa

Rico97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, kupuję sobie zestaw na Nemezisa i mam dylemat. Kupuje Souze, miniguna i niewiem czy kupic Apteczke czy First aid Kit.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

First aid Kit lepszy bo walniesz sobie strzykawe a nie musisz rozkładać chyba ze grasz z kumplami to wtedy apteczki

Opublikowano

z apteczek więcej hp wchodzi

no szczerze tak ale zależy od tego czy on gra solo czy z kimś  a to robi dużą różnice 

Ja grając 2 lata temu FT(fireteam) grałem z trzema kumplami którzy też brali apteczki co rundę wtedy można na cabinie stać całe 20 rund na dworze 

Opublikowano

przecież nemexisów się już nie gra :P

Już nie jest tak opłacalny jak kiedyś ? Wracam właśnie do combata po jakiś czasie więc się nie orientuję.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

żaden fireteam już się nie opłaca,najwięcej leci z eli pro i quarów ale tam kd się niszczy,ja wróciłem w listopadnie i kupiłem dobre eq na eli pro i elimki,spece się już nie opłacają wgl,można je za gp wynajmować :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jeśli graz z teamem to apteczki, a jak sam to strzykawki ;)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

A powiecie mi może gdzie podziały się wszystkie noże ze sklepu ? Truckera chciałem kupić lecz nigdzie nie ma.

I druga sprawa, mam 14 % lvl, kapitan 5 , gdzie musiałbym grać i ile by mi zajeło szybkie wbicie majora.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

chłopie do majora to zejdzie Ci z 6 miesięcy co najmniej,i to jak będziesz w weekendy grał eli pro i quary,teraz exp dużo wolniej leci,a fireteam jest nieopłacalny :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

chłopie do majora to zejdzie Ci z 6 miesięcy co najmniej,i to jak będziesz w weekendy grał eli pro i quary,teraz exp dużo wolniej leci,a fireteam jest nieopłacalny :D

6 miesięcy? Bez przesady... 2 tygodnie może mniej.

Opublikowano

@Rico97 Teraz to są ''rare'' Oraz dostępne podczas eventów.

3 tygodnie z col1 do col2, grając eli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...