Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!. Z racji tego, iż od dłuższego czasu myślę o tym czy ponownie nie wrócić do metina nasunęła mi się myśl, że mógłbym zostać Moderatorem gry. Zapraszam do przeczytanie którkiej lektury o mnie i o tym co mogę zaoferować od siebie :).

img-1422796552919226430.png

• Z tej strony Szymon, oficjalnie można mnie spotkać pod nickiem Diavo, który w przeszłości wymyśliłem i tak mi już został w głowie . Mam 16 lat (rocznikowo już 17, a dokładniej w czerwcu). Trafiłem na to forum ponieważ chciałbym dołączyć do odpowiedniego teamu tworzącego unikalny i wyjątkowy serwer metin2. Tak więc nie odchodząc od tematu napiszę dlaczego staram się o posadę moderatora gry. Mianowicie w metina nie grałem już prawie przez dłuższy okres czasu. Jednak mimo tej przerwy został mi smak bycia administratorem gry. Moje doświadczenie jest w miarę duże. Miałem okazję zagościć na dwóch serwerach dedykowanych. Pełniłem tam funkcję GM, byłem odpowiedzialny za porządek na serwerze, za organizowanie eventów ale przede wszystkim za umilanie gry graczom. Niestety serwery te nie cieszyły się dużą popularnością i skończyły swój żywot z racji tego iż nie było możliwości utrzymania maszyn bez żadnych dotacji otrzymywanych od graczy. Zapewne każdy się zgodzi z tym, że jak jest mała ilość graczy to tym samym jest mnijszy zarobek, co za tym idzie serwery, które są i mogłbybyć jednymi z najlepszych niestety upadają. Przejdźmy jednak do sedna. Jestem osobą kulturalną jak i uczciwą. Sumiennie wykonuję powieżone mi zadania, bardzo lubię wyzwania gdyż dzięki nim mogę się sprawdzić w jakiejś dziedzinie . Posiadam mikrofon jak i komunikator TS3, do mojego głosu raczej zastrzeżeń nie ma. Interesuję się motoryzacją jak komputerami, ale przede wszystkim sportem jakim jest kulturystyka. Czas jaki mógłbym poświęcić na grę jest zależny od tego ile mam obowiązków tzn. szkoła, obowiązki w domu itd. Podsumowując to co napisałem, myślę, ze podołałbym ponownie zadaniu jakim jest moderowanie gry .

img-1422796639837876514.png

• Jako iż mam spore doświadczenie w moderowaniu gry, chciałbym zająć stanowiska game mastera. Moim celem jest pomoc graczom, umilanie gry jak i organizowanie eventów. Bardzo lubię spędzać czas w towarzystwie graczy dlatego, myślę, że stanowisko to jest dla mnie odpowiednie. Ewentualnie mogę pomagać również przy sprawach technicznych. W dawnych czasach czynnie brałem udział w tworzeniu różnych projektów. Nie mniej jednak interesuje mnie bardziej GM. Zaletą moją jest również bardzo dobra znajomość ortografii, oraz poprawnie składam i rozbudowuje swoją wypowiedź co też łatwiej przeczytać i zrozumieć. Myślę, że jeżeli szukasz porządnego GM-a na swój serwer to możesz śmiało do mnie pisać. Nie zawiodę Cię!

img-14227966851390235265.png

• Preferuję: Prywatna wiadomość na forum.
Opublikowano

Oferta dosyć ciekawa. Widać, że znasz się na rzeczy. Polecam jak najbardziej - myślę, że nikt się nie zawiedzie :]

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie, cacy, a DOSWIADCZENIE? Chyba nie liczysz, że wezmą Cię na słodkie oczy czy tam głos. 

Doświadczenie opisałem wyżej w drobnym stopniu. Jak już wspomniałem, miałem okazję gościć jako GM na 2 serwerach dedykowanych. Mianowicie na serwerze MjollnirMT2 i jako administrator na serwerze Xerias. Co prawda dobrowolnie odszedłem od teamu tego ostatniego serwera, gdyż panował tam wielki chaos a cała administracja liczyła tylko kase i nic więcej. Sporo wtedy myślałem o tym by serwer był porządny ale jak nikt nie robił nic z bugami i tylko czekał aż kasa wpadnie to dla mnie to było śmieszne. Do tego mogę dodać, że wielokrotnie brałem udział w tworzeniu serwerów hamachi. Także doświadczenie mam :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...