Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Średnia na koniec 3 klasy gimnazjum. ( co sie do niej liczy)

Avenold

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, bardzo chciałbym mieć pasek na świadectwie i chciałbym się was spytać o to jakie przedmioty liczą się na koniec 3 klasy. Wiem ze na pewno liczą sie przedmioty które kończą sie po pierwszej i drugiej klasie i wszystkie z 3 gim. Ale czy do średniej liczą sie tez takie przedmioty jak: Projekt edukacyjny, obowiązkowe zajęcia do wyboru (u mnie foografia) , obowiązkowe fakultety z piłki nożnej itp.?

Opublikowano

do średniej się to prawdopodobnie nie liczy aczkolwiek będziesz miał na świadectwie dopisek, że uczestniczyłeś w takich zajęciach, po prostu jedyny wymóg to średnia 4.75

Opublikowano

polski 100% + 3 dodatkowe przedmioty, które wybiera dyrektor sql na danym profilu

tak jest w podlaskim

Opublikowano

Raczej się nie liczą ale jeżeli np. wybierasz szkołę o profilu informatycznym to uczęszczanie na zajęcia w tym kierunku lub jakieś osiągnięcia z tym związane mogą pomóc Ci się dostać. 

Ja np. uczęszczając do klasy sportowej w gimnazjum, grając w klubie piłkarskim i jeżdżąc na wiele zawodów sportowych miałem większe szanse udając się do np. liceum sportowego.

Podobnie jest z innymi osiągnięciami na innych kierunkach.

Opublikowano

U mnie w szkole religia się normalnie liczy do średniej.

U mnie to samo.

Jedyne wymagania na pasek to średnia 4.75 i u mnie jeszcze zachowanie bardzo dobre ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...