Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walentynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pytanie zawarte w tym temacie kierowane do osob ktore maja doswiadczenie. Jak wiecie zblizaja sie walentynki. Jak co roku trzeba wiec kupic cos swojej partnerce. Zwykle kupowalem jej jakies roze,slodkosci, misie itd lecz teraz chce zeby mogla nosic jakas czesc mnie przy sobie. Tu pada pytanie co moge kupic by byla ucieszona ? Zwykle nie kupujemy sobie drogich prezentow tylko chodzi o to by to bylo cos co bedzie przypominac o drugiej polowie. Myslalem nad wisiorkiem sercem ktore jest przelamane i jedna polowe mam ja a druga ona. Wygrawerowane by bylo imie jej i moje co o tym myslicie? Pomoglibyscie mi znalezc dobrej jakosci a niedrogi taki wisiorek?

Dobrze by bylo jak by to skomentowala jakas dziewczyna i doradzila. Prosze o normalne wypowiedzi. Dzieki

xxx

Opublikowano

Świetnym pomysłem jest kupione bransoletek na których wygrawerowane jest imię partnera. Pamiętaj, że liczy się gest, a nie cena ;)

Twój pomysł z wisiorkiem też jest dobry :>

Ewentualnie możesz też dokupić jakieś kolczyki lub lakier do paznokci. Jak jesteście razem to pewnie wiecie dużo o sobie i wiesz co jej się podoba. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

chce zeby mogla nosic jakas czesc mnie przy sobie

Oddaj jej nerkę. Możecie się też wymienić tymi organami, wtedy ty będziesz miał przy (a raczej w) sobie część swojej partnerki, a ona część ciebie. 

ㅈㅈ.

Opublikowano

Świetnym pomysłem jest kupione bransoletek na których wygrawerowane jest imię partnera. Pamiętaj, że liczy się gest, a nie cena ;)

Twój pomysł z wisiorkiem też jest dobry :>

Ewentualnie możesz też dokupić jakieś kolczyki lub lakier do paznokci. Jak jesteście razem to pewnie wiecie dużo o sobie i wiesz co jej się podoba. 

Lakier do paznokci? Nah.

@topic, ja proponowałabym długi łańcuszek z otwieranym serduszkiem, z miejscem na miniaturkę zdjęcia (Twojego/Waszego ofc).

Coś takiego: http://images.kangoo.pl/23204799/486/large/serduszko_otwierane_ze_zlota_wisiorek_medalion.jpg

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Kombinujesz, bierzesz butle wina i idziesz z nia w jakies fajne miejsce. Uprzedz ja zeby sie cieplo ubrala, bo nie ma co siedziec w domu (Chyba ze chcecie ten teges). Co do prezentu taki wisiorek jest ok, ale sam nie wiem. Ja dalem swojej zdjecie z podpisem 'kocham cie', bo taki miala kaprys :>

61093c6efb.png

Opublikowano

lakierow i kosmetykow ma od wuja znalazl by ktos taka srebrna niedroga branzoletke lub ten wisior o ktorym pisalem? na kolacje nie ma sensu skoro przyjdzie do mnie i cos sam ugotuje :D Kolejnym problemem jest to ze nie lubi nosic kolczykow.

xxx

Opublikowano

lakierow i kosmetykow ma od wuja znalazl by ktos taka srebrna niedroga branzoletke lub ten wisior o ktorym pisalem? na kolacje nie ma sensu skoro przyjdzie do mnie i cos sam ugotuje :D Kolejnym problemem jest to ze nie lubi nosic kolczykow.

Czemu to problem? Bransoletki nie nosi sie na uszach

Poszukaj tutaj

||

||

||

\/

http://pl.dawanda.com/bransoletki-opaski-reke-imieniem/

61093c6efb.png

Opublikowano

wisiorek/naszyjnik jest ok. ale może niekoniecznie serduszko tylko coś co by przypominało jeszcze bardziej o was jakiś np. wasz "znak"

Dla mojej dziewczyny i mnie jest to wąż i nosimy takie naszyjniki 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Wisiorek wydaje mi się troszkę oklepanym pomysłem... Jak chcesz żeby miała to zawsze przy sobie to kup jej jakieś fajne etui do telefonu... w teletorium jest spory wybór, coś w walentynkowych klimatach też pewnie się znajdzie :P Prezent bardziej praktyczny. 

Opublikowano

Powiem ci że ja dostałem od swojej taki fajny breloczek z wygrawerowanym na jednej stronie naszym wspólnym zdjęciem a na drugiej krótki wierszyk.

" W moim sercu się ukryłeś, zawsze jesteś,będziesz,byłeś. " Bardzo fajna rzecz :) takie breloczki można zamówić na allegro za parę złotych.

http://allegro.pl/walentynki-serce-breloczek-z-grawerem-imiona-i4866495484.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...