Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasze zmagania z supportem. Jak napisać wniosek i odwołać się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Temat ma na celu wspólną pomoc i dzielenie się wrażeniami po rozmowie z supportem RITO games. 

1) Proponuje nawet nie zaczynać rozmowy z  Polskim supportem, to banda małp wygłupiająca się pisząc "jestem ziggs i bombowo mi się będzie z Tobą współpracowało"- po takiej odpowiedzi mam wrażenie, że to gra na 12 latków, jak mu napisałem, że by się nie wygłupiał to się obraził.

Jak proponujecie opisać zgłoszenie mi kilka myśli przeszło przez głowę.

1) Brat miał włączony L# i on chodził w tle kiedy włączyliśmy lola sam się załączył

2) Używałem tylko mk jogo i zmieniałem sobie skiny w grze, nie wiem co to L#

3) Kumpel zalogował się na moje konto bo chciał coś sprawdzić a grał w tym czasie na skryptach

4) Wyrażacie w wiadomości żal, rozczarowanie, smutek czy może piszecie agresywnie ? Z jednej strony jakby ktoś się poważnie zabrał i rito postraszył to może to by do nich przemówiło?

Temat nie ma na celu jechanie po jodusce, ciśnięcie sobie. Tylko liczy się wzajemna pomoc  

Wiadomo, że wymówki są na poziomie gimbazy ale tylko takie przyszły mi do głowy

Przyznanie się, że jechałem la ligszarpie to pożegnanie się z kontem 

Opublikowano

1) Brat miał włączony L# i on chodził w tle kiedy włączyliśmy lola sam się załączył - miałeś go na pc = perm
2) Używałem tylko mk jogo i zmieniałem sobie skiny w grze, nie wiem co to L# - mk jogo jest zabronione = perm 
3) Kumpel zalogował się na moje konto bo chciał coś sprawdzić a grał w tym czasie na skryptach - mogłeś po przypilnować = perm 

Samemu już się nie odbanujesz, moim zdaniem lepiej zainwestować w pomoc na 

https://unbanservice.com/

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Sprawdz :)

Mi nawet riot nic nie odpisał po tym jak do nich napisałem.

Wiecie co jest najlepsze?

Napisałem do polskiego supportu co jest tam napisane z tym odbanowaniem  po angielsku piszę , myślę , że riot polski nie zna angielskiego 

Opublikowano

Ale ceny na tym unban serwisie też niesamowite :D musiałbym chyba to konto mieć w challengerze + kupe skinów żeby z tego korzystać :D

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

29$ to dla Ciebie dużo? To już skiny w takich cenach chodzą.

Tylko nie ma 100% pewności :(

Opublikowano

https://unbanservice.com/ działa na 100% czy wysokie prawdopodobieństwo, że nic nie zrobią?

tak UnBana dostaniesz tylko i tak za niedlugo spowrotem dostaniesz bana chyba ze wlamuja sie jakos na server i usuwaja twoja wiadomosc czy cos ze masz bana od kiedy do kiedy za co i po co. 

Opublikowano

tak UnBana dostaniesz tylko i tak za niedlugo spowrotem dostaniesz bana chyba ze wlamuja sie jakos na server i usuwaja twoja wiadomosc czy cos ze masz bana od kiedy do kiedy za co i po co. 

Włam do Riot Games.

Słyszysz siebie ? 

Opublikowano

Witam

Temat ma na celu wspólną pomoc i dzielenie się wrażeniami po rozmowie z supportem RITO games. 

1) Proponuje nawet nie zaczynać rozmowy z  Polskim supportem, to banda małp wygłupiająca się pisząc "jestem ziggs i bombowo mi się będzie z Tobą współpracowało"- po takiej odpowiedzi mam wrażenie, że to gra na 12 latków, jak mu napisałem, że by się nie wygłupiał to się obraził.

Jak proponujecie opisać zgłoszenie mi kilka myśli przeszło przez głowę.

1) Brat miał włączony L# i on chodził w tle kiedy włączyliśmy lola sam się załączył

2) Używałem tylko mk jogo i zmieniałem sobie skiny w grze, nie wiem co to L#

3) Kumpel zalogował się na moje konto bo chciał coś sprawdzić a grał w tym czasie na skryptach

4) Wyrażacie w wiadomości żal, rozczarowanie, smutek czy może piszecie agresywnie ? Z jednej strony jakby ktoś się poważnie zabrał i rito postraszył to może to by do nich przemówiło?

Temat nie ma na celu jechanie po jodusce, ciśnięcie sobie. Tylko liczy się wzajemna pomoc  

Wiadomo, że wymówki są na poziomie gimbazy ale tylko takie przyszły mi do głowy

Przyznanie się, że jechałem la ligszarpie to pożegnanie się z kontem 

1. Nie mozesz miec takich programow na kompie

2. Mk jogo=3rd party program=ban

3. Nie mozna udostepniac kont.

4. Sproboj

Co do tego unbanservice, mimo, ze nie mam bana, to jak ktos kupi, niech podzieli sie jak to dziala, i czy dostal ub. 

4zzt3n.png

Opublikowano

­Myslę, że riot ma już takie dowody, że nawet za pomocą tego całego unbanservice nic nie zrobią. ;)

Jedyne co można zrobić to odpalić exploity i posmiac sie z tego jak ludzie sie denerwuja.. :D

­345mulx.jpg

Opublikowano

­Myslę, że riot ma już takie dowody, że nawet za pomocą tego całego unbanservice nic nie zrobią. ;)

Jedyne co można zrobić to odpalić exploity i posmiac sie z tego jak ludzie sie denerwuja.. :D

No zabawa przednia Heheszki

Opublikowano

Sprawdzam sposób od jednego z użytkowników forum L#, autor tuta po UB dostał ograniczenie na czat na 400 gier, zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie czekam na odp.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

On to na poczatku pokazal ten sposob na mpc , nastepnie na polski dzial na lsharp forum a potem ktos przetlumaczyl na angielski i teraz riot juz zna to ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...