Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 2 000 zł

DavExLouisE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję kupić laptopa z dość dobrymi parametrami do tej ceny. Myślałem tak o min. 8 GB RAMu i 4-rdzeniowym procku. Jeśli możesz to podaj model laptopa jaki byłby odpowiedni według Ciebie.

Opublikowano

Nie dostaniesz w tej cenie 4 rdzeniowy procesor wróć może dostajesz ale AMD który jest słabszy od pentiuma. Ram takze tutaj nic nie wskóra?

Do czego ten laptop ma byc?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Laptop ma być do przeglądania internetu czy rozmowie przez skype. Skoro takiego nie dostane to jakiegoś do 1000 czy 1500, który by mi wystarczył dam radę kupić? Taki, żeby nie zacinał się przy przeglądaniu neta czy komunikacji na raz.

Opublikowano

Chłopie procesor 4 rdzeniowy wykorzystuje sie do specjalistycznych programów :P (wirtualne maszyny) itp

Jesli chcesz aby komputer chodził płynnnie to warto zainswstowac w dysk SSD.

Ma byc on z systemem czy bez?

Opublikowano

Taniej proponuje Ci Lenovo G510 z i3 i 4 gb ram - przyzwoita bateria.

Ewentualnie drożej Lenovo G510 z i3 i dyskiem SSD 250 gb. - tutaj komputer będzie bardzo szybko chodził z uwagi dysku SSD.

Tutaj masz film z róznica dysku SSD a HDD

https://www.youtube.com/watch?v=OE5hHFVvUOo

Opublikowano

A czy do 1000 zł byłby jakiś żebym mógł na nim spokojnie pracować? Chodzi mi o przeglądanie neta, gadanie na skype, oglądanie filmów. Także żeby działał płynnie i nie ciął się przy takich rzeczach. Dysku na nim nie zamierzam zaśmiecać, bo ani gier, ani muzyki nie będzie na nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...